torstai 10. lokakuuta 2013

Torstai on toivoa täynnä?

Torstai alkoi sateisissa merkeissä. Työpäivän parhaat naurut saatiin, kun työkaverin kanssa löydettiin koneelta yli kymmenen vuotta vanhoja valokuvia firman juhlista! Kunnon ysärimeininkiä... Nyt ne kaikki vanhemmat kollegat näyttää entistä vanhemmilta meidän silmissä.....Muuten töissä oli peruskiireinen päivä, mutta pääsin kumminkin lähteen normiaikaan kaupungille.



Treffasin Stockan edessä yhden kaverin, jonka kans piti mennä hullareille hulluttelemaan jo eilen. Tänään me sitten tehtiin kierros ihmistulvan keskellä. Käytiin eka urheilu- ja elektroniikkaosasto läpi.
Ostin alessa olevat Niken treenitopin ja urheilurintsikat sekä elektroniikkapuolelta autolaturin iPodille/iPadille/iPhonelle.




Siskolle kävin hakemassa ripsiseerumin ja Antille mä ostin ihanat Selectedin housut, jotka on mun mielestä niin herkullisen marjapuuron väriset. :D Sopii loistavasti syksyyn!


Emmä muuta sit ostanukaan. Mentiin kahville ja juoruaan.. Sit mä kiirehdin kotiin, jossa vaihdoin lennosta lenkkikuteet niskaan ja pyöräilin yhden toisen kaverin luo. Me lähdettiin siitä lenkille ja parantaan maailmaa! Kyllähän siinä taisi melkein pari tuntia heilahtaa..
Nyt mä meen iltapalalle ja suihkuun. Ihanaa kun huomenna on perjantai!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti