maanantai 14. lokakuuta 2013

Takuu voimassa?

Viikonlopun hälinä on tuntunut luissa ja ytimissä tänään. Väsyttänyt ja laiskotuttanut. Kunnon maanantaifiilis ollut siis päällä.

Väsymys ja sitä myöden laiskotus kaikkosi, kun menin Ranskan reissuun valmistavalle sisäpyöräilytunnille töiden jälkeen. Oli todella rankka tunti, mutta vitsit kun teki hyvää hikoilla kunnolla. Se tunne, kun sydän hakkaa rinnan alla kuin kolibrin siivet, jalat on maitohapoilla ja kylmät väreet menee reisissä ja poskilla.. Se tunne on mahtava. Ja kun ohjaaja huutaa: "kukaan ei tuu sanomaan sulle, ettet sä jaksa. Kukaan ei estä sua. Kyllä sä pystyt ja kyllä sä jaksat." Aika osuvat sanat Markulta. Siinä ylittää itsensä ja siinä on niin kaukana omalta mukavuusalueelta. Voittajafiilis.

Käytiin ruokakaupassa, kun lähdettiin Elixiasta. Ootteko muuuten koskaan saanut takuukuittia seuraavanlaisesta ostoksesta?

Kauankohan takuu on voimassa?

Kyllä. Maksoin ruokaostokset ja myyjä antoi normikuitin lisäksi tuon. Totesi vaan, että tässä on takuukuittikin. Hetken hieroin silmiäni, että näenkö ihan oikein. Takuukuitti lantusta. :D Tiedä sitten kauanko takuu on voimassa. ;)

Ajeltiin kotiin, niin nappasin kuvan kauniin värisestä taivaasta. Ihana syksy!





Kivaa alkuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti