maanantai 7. lokakuuta 2013

Kauan odotettu hieronta!

Tänä aamuna mua väsytti ihan superpaljon. Kun herätyskello pärähti soimaan klo 5:20, päätin sillä sekunnilla mennä illalla nukkuun heti hieronnan jälkeen. Viikonlopun valvomiset tuntuu luissa ja ytimissä.
Työpäivän piristys oli kuitenkin helposti "ansaittu" ilmainen lounas, kun työkaveri tarjosi sen. Kävin eilen vakoilemassa yhdessä asuntonäytössä mahdollisia ostajaehdokkaita, että onko niitä ylipäätään. Työkaveri nimittäin jätti tarjouksen siitä viime viikolla. Itsehän esitin sujuvasti ensiasunnon ostajaa. ;)

Töiden jälkeen salikamat kassiin ja Elixiaan. Meillä oli Antin kans molemmilla hieronta-ajat, joten otettiin lämpöö ennen sitä. Sillä meidän vakihierojalla on tilat Kalevan Elixiassa, mikä on tosi kätevää kun voi käydä lämmitteleen ennen sitä. Tai mulla se meni melkein reenin puolelle, kun Antin aika oli ensin.
Tuli niin tarpeeseen! Mun niskoja on särkeny älytömästi ja lapojen alta ollu niin lukossa, että syvään hengittäminenkin on sattunu. Taas kuulutan sen puuttuvan lihashuollon perään!
Kahden viikon päästä mulla on uus aika. Nyt annetaan jumikierteelle kenkää.

Ai että, keskiviikkona hulluille päiville Stockalle! Ahdistaa ne keltaset muovikassit ja ihmispaljous jo valmiiks, mutta kyllä se silti on syksyn yks odotetuimmista tapahtumista arjen keskellä. ;)
Selasin vasta ihan nopeesti kuvaston, täytyy vielä syventyä siihen tarkemmin...
Mutta nyt mä meen juomaan vähän vielä vettä (lähtee kuona-aineet liikkeelle) ja sit nukkuun!

Nyt muuten syksyn pimetessä kynttilöiden lisäksi tuo meidän Block -valaisin tulee kivasti esille!



Kivaa alkuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti