tiistai 10. joulukuuta 2013

Tiistaipunnitus

Maanantaina oltiin ilta hoitamassa siskon kolmea muksua, kun siskolla ja sen miehellä työt painoi päälle. Ilta meni tosi kivasti ja lapset olivat kiltisti. Sanoisin että oon aika hyvä, kun sain pojat nukkumaan jo kahdeksalta (3vee ja 10kk). Hah! :P Ilta meni siinä ja kotona oltiin ysin aikaan. Pitkä viikonloppu teki ilmeisesti todella hyvää, kun alkuviikko on lähteny virkeästi ja pirteästi käyntiin! Nyt pari viikkoa töitä ja joululoma!! En malta odottaa... ;)

Tänään oli normipäivä töissä, mitä nyt keli toi oman haasteensa työmatkapyöräilyyn. Aamun pakkanen piti huolen siitä, että tiet eivät olleet liukkaita, mutta iltapäivällä sitten lauhtuneessa ja lumipyryn sekaisissa tunnelmissa tultiinkin sivuluisua kotiin. Keräsin jumppakamat ja lähdin Elixiaan. Siellä oli melkoinen säpinä ja härdelli, kun oli jäsenten pikkujoulutouhut meneillään. Näytti olevan kehonkoostumusmittauksia, tuote-esittelyitä, ripsien laittoa... En mä niin tarkasti katsonut, kun painelin spinningsaliin Markun jouluteemalla varustettuun xycling challengeen. En tiedä oliko viikonlopun kävelyt vai sunnuntainen poweri mikä painoi jaloissa, mutta tehokkaan hikitreenin korkeilla sykkeillä sain silti aikaiseksi.

Nappasin salilla jaetun Olivia -lehden mukaani ja selaisin sen läpi samalla, kun vetelin jauhelihakeittoa napaani. Jaettiin siellä muuten joku proteiinijuomakin, mutta se on vielä jääkaapissa odottamassa oikeaa hetkeä.

Iltakeittoni jälkeen lähdin käymään Citymarketissa lataamasssa bussikortteihin arvoa ja ostamassa keittiövakaan uudet paristot. Siis otsikosta poiketen, en mä itseäni tiistain kunniaksi punninnut, hah! ;) Vaan piti saada keittiövaakaan taas eloa, sillä aloin punnailemaan kanan fileesuikaleita pusseihin. Onnea on taloudessa vallitseva henkilökuntaetu ruokatehtaan henksumyymälään, mistä saa edullisesti välillä kunnon lihaa. Tällä kertaa jääkaappiin oli ilmestynyt iso laatikollinen juurikin tuota maustamatonta kanaa. Punnailin sen valmiisiin pakastuspusseihin pakastimeen. Yhteen pussiin laitoin 270-280g suikaleita, eli kahden päivän lounassalaatteja varten protskut.

Punnaustouhut
Nyt on monta pussia kanaa pakastimessa.

Huomenna mä meenkin töiden jälkeen jouluostoksille kaverin kanssa! Täytyy muistaa ostaa joulukortteja ja postimerkkejäkin, perjantaina taisi olla viimeinen postituspäivä kakkosluokan postimerkeillä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti