torstai 5. joulukuuta 2013

Joulutoria ja tunnelmaa

Iltapäivän tunnit töissä meni hitaasti, sillä mä odotin innolla iltaa. Vietiin lopuille kirpparipäiville lisää tavaraa myyntiin, kun sitten sunnuntaina tyhjennetään pöytä. Tavaraa on mennyt niin hyvin, että olin päättänyt ostaa hyvän ja laadukkaan neuleen lämmittämään talven pakkasilla. Kirpparilta lähdettyä kävin viemässä postiin kahdelle kummilapselle nimpparikortit ja sitten mentiin Sokokselle salaatille. Antti kävi M-Roomista kysymässä parturiaikaa, mutta siellä oli ruuhkaa.

Sokokselta mentiin tänään avatulle joulutorille. Voi että, joulutori on mulle yksi vuoden kohokohdista! Se tunnelma on niin ihana...

Kohti joulutoria
Kierreltiin joulutoria, ostettiin suklaata ja lisäksi sellainen pikkuruinen puulusikka meidän suolapurkkiin.

Taontaa joulutorilla
Joulutorilta me käytiin pyörähtämässä vielä vaatekaupassa. Lähinnä oli tarkoitus, että Antti saa kirjoittaa joulupukille, jos se näkee jotain kivaa. Mutta lopputuloshan oli se, että mä siellä sovituskopissa olin ja Antti odotteli sohvalla.. Hups! Kuinkas siinä näin kävi.. ;) Mutta hyvä reissu oli, löysin tummanruskean villapaidan.

Minimum
Kuvassa paita ei näytä juuri miltään, mutta päällä se on aivan ihana! Se on tuollainen takaa pidempi malli, ja muutenkin sellainen väljä.

Sitten kiirehdittiinkin kohti Aleksanterin kirkkoa. Mä pääsin lunastaamaan toista Antin antamista synttärilahjoista. Nimittäin Jarkko Aholan joulukonsertti oli nyt viimein. Konsertti kesti lähes 1,5 tuntia, ja koko sen ajan mulla oli kylmät väreet selässä. Jarkolla on aivan valtavan hyvä ääni, sellainen joka riipaisee syvältä. Sen äänelle sopii joululauluihin(kin) täydellisesti ja jotenkin se laulaa suoraan sydämestä... Olisi tosi kiva tietää miten Jarkko itse suhtautuu jouluun, kun lauluista se tuntuu kyllä nauttivan. Tunnelma kirkossa oli ihanan jouluinen ja lämmin. Sopi todella hyvin konserttipaikaksi ja äänentoiston hyvyys yllätti mut. Mutta kuvat puhukoon puolestaan.. Pahoittelut laadusta, se ei ole häävi sillä kaikki kuvat olen ottanut jälleen kerran puhelimella...

Valoshow
Tarkkana Jarkkoa

Valoshow

Vielä kerran; konsertti oli niin huippuhyvä, että suosittelen sitä lämmöllä ihan jokaiselle. Jos suinkin on mahdollisuus mennä vielä kuuntelemaan, niin kyllä kannataa. Konsertin jälkeen oli lunta ilmassa, kun me talsittiin pitkin Hämeenkatua moikkaamaan Antin kaveria, joka oli portsarina yhden baarin ovella. Siten tultiinkin kotiin.

Konsertin jälkeinen lumisade
Jouluinen Hämeenkatu
Aamulla salille ja nokka kohti Helsinkiä. Ihanaa Itsenäisyyspäivää kaikille ja nautitaan pidennetystä viikonlopusta! Edellinen onkin ollut juhannuksena...

Loppuun vielä Jarkko Aholan joululevylle tehty yksi uusi biisi, Mielenrauhaa. Kuunnelkaa tarkkaan, oikein osuvat sanat ja muutenkin erittäin kaunis biisi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti