torstai 26. joulukuuta 2013

Joulu 2013

Moikka ja hyvää tapaninpäivää! Tapaninpäivän perinteiset rekiajelut ovat taatusti jääneet tänä vuonna tekemättä suuressa osassa Suomea puuttuvan lumen takia. "Mustasta" joulusta huolimatta täällä vietettiin hyvin lämminhenkinen perhejoulu rakkaiden kanssa. Joulupukkikin väitti käyttäneensä helikopteria tänä vuonna... Mutta perille se onneksi löysi. ;)

Mulla oli tämän Bloggerin kanssa ongelmia tuossa aaton tietämillä, joten en aikaisemmin päässyt teille jouluja toivottelemaan.

Maanantaiaamuna mä kävin vielä Elixiassa jumpalla, leivoin saaristolaisleipää, amerikkalaista juustokakkua ja tein joulusinappia. Maaseudulle suunnattiin vasta aattoaamuna, kun poikettiin hautausmaalla ja Antin isovanhemmilla viemässä jouluterveiset. Aattoilta vietettiin vanhempieni luona, jonne myös siskoni perheineen tuli.

Joulukoti

Hyasintin joulutuoksu






Joulu on ihanaa aikaa. Silloin saa luvan kanssa ja hyvillä mielin, vain maata ja laiskotella. Niin, ja ennen kaikkea herkutella! :D Tänä vuonna se todella onnistui, kun joulupäivän ainoa aktiivinen hetki oli tunnin kävelylenkki Antin kanssa. Sen jälkeen katsottiinkin kolme leffaa, saunottiin ja joka välissä syötiin. Aivan mahtavaa! Tänään tapaninpäivänä me käytiin perinteisesti Antin isovanhemmilla syömässä, jonka jälkeen nähtiin tyttöjen kanssa. Rakas S kun on Afrikasta saakka tullut jouluksi Suomeen, niin oli ihanaa nähdä! Sitten lähdettiin ajelemaan Tampereelle takaisin. Mä vetäsin lenkkikamat niskaan ja lähdin kinkunsulatuslenkille. Ihmettelin kyllä hiljaisuutta, muut ilmeisesti aloittavat sulatuksen myöhemmin. Tänään täytyy pakata, sillä huomenna lähdemme Ylläkselle viikoksi hiihtämään! En tiedä kuinka pääsen päivittelemään tänne, riippuen miten iPadillä postaus onnistuu. Kuvien liittämisen kanssa on ollut enemmän ongelmaa..
Aamulla käyn vielä jumpalla, jotta jaksan istua sitten autossa sen yksitoista tuntia, huh! Mutta nähdään Äkäslompolossa, mikäli sillä suunnalla ensi viikon majailette!;)

Tässä vielä kuvia osasta joulupukin tuomia ihania lahjoja....



Tigerin laukku <3


Antin kirjakokoelma karttui taas..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti