torstai 27. maaliskuuta 2014

Matkavalmisteluita

Tittidii, tää suunnittelee täällä matkalaukun pakkaamista. Siis suunnitteluasteella vielä ollaan, mutta hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Nih! Eli huomenna vielä normi työpäivä, jonka jälkeen käyn vähän vaihtamassa euroja punniksi. Illalla lähtee lento kohti Lontoota, jossa nautiskellaan maanantaihin saakka. Tulen ottamaan kyllä ihan oikean kameran mukaan, niin saatte vähän laadukkaampia kuvia sitten. ;) Ihana irtiotto arjesta. Tätä on kaivattu!

Kävin töiden jälkeen tänään Sokoksella tuhlaamassa -20% etukupongin. Ostin jo pitkään ostoslistalla olleen poskipunan. Siinä erilaisia punia pyöritellessäni, päädyin tuttuun ja turvalliseen Cliniqueen. Oon ollu niin tyytyväinen sen tuotteisiin niin meikeissä kuin puhdistus- ja kosteusvoidetuotteissakin.

Kaunis on ulkokuorikin :)

Sisällä kaunis puna

Meikkipussi täydentyi siis tällä valioyksilöllä. Kotona katsoin matkaa varten kosmetiikkaa valmiiksi. Vaatteita en ota paljoakaan mukaan, sillä ajattelin vähän shoppailla! :D
Luottotuotteita vaan.


Luottotuotteita

Pesin myöskin kaikki lyhdyt ja tuikkukipot talviteloille ja kävelin illalla Citymarketista ostamassa Lumenen CC -kynsilakan, jota ystäväni suositteli. Kyseinen lakka oli Sokokselta loppunut, mutta Cittari pelasti ja reissukynnet on taattu.

Nyt unta palloon, että jaksaa huomisen pitkän päivän jälkeen vielä matkustellakin.
Palataan asiaan, ihan viimeistään reissun jälkeen kuvien kera!

Ihanaa aurinkoista viikonloppua kaikille! Ja niin, ensi viikolla tervetuloa huhtikuu! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti