sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Apinat kiipeilee

Eiliseen postaukseen palatakseni vielä, niin emmä usko saaneeni aikaiseksi tätä ylirasitusta elimistölleni pelkällä urheilulla. Se on vaan yksi tekijä tässä hektisessä arjessani. Tai näin mä ainakin luulen. Ei se kroppa ole päässyt palautumaan, kun rasitus jatkuu treeninkin jälkeen. Noh, jahka tästä toivutaan, niin alan arvostamaan lepoa enemmän. Ja yritän olla palaamatta entiseen. Onneksi on pää mukana tässä touhussa, että ite tajuaa tilanteen...

On siis sanomattakin selvää, että eilinen spinning maraton jäi väliin ja tiistainen challenge jäi viikon rankimmaksi treeniksi. Se jäi rankimmaksi kyllä usean viikon ajaksi... Tästä syystä me mentiin eilen tyttöjen kanssa Tampereen Kiipeilykeskukseen kiipeilemään. Oi vitsit se oli ihan älyttömän kivaa!!! Parin tunnin kiipeilyjen jälkeen kädet oli niin hapoilla ettei tosikaan! Oli haastavaa kuoria sen jälkeen perunoita kotona. :) Pakko päästä pian uudestaan!! (Eihän tota lasketa treenaamiseksi? Eihän?)

Seinää mitä kiivetä...

Tuommosia mollukoita pitkin kiivettiin. Joku värilinja valittiin, ja sitä pitkin kiivettiin sitten about 10 metrin korkeuteen. Kantsii käydä kokeileen, ihan huippua!

Ruuan jälkeen nappasin auton alleni ja lähdin keskustassa pyörähtään. Ajoin suoraan Sokokselle, josta mukaan tarttui Pentikin lampunjalat ja varjostimet. Mulla todella paloi käpy sen valaisimen tilauksen kanssa. Nyt meillä on sitten enemmän ja vähemmän pöytävalaisimia kämpässä.

Yövalot

Pentikin valaisin
Mutta onpahan yöpöydillä nyt samanlaiset viimein! Antti totesi kun tulin kaupungilta kotiin, että "olinkin eilen aistivinani, ettei sitä lamppua enää lähetetä takaisin". :D

Se sai nyt paikkansa muualta kuin yöpöydältä

Tuossa viimeisimmässä kuvassa on nyt se "väärä" tilattu valaisin. Anideen lamppu, ihan valtavan ihana! Mutta kun se aikaisemmin ostettu "samanlainen" lamppu ei nyt sitten olekaan samanlainen. Tässä tämä lampunjalka on lyhyempi ja varjostin puoli astetta vaaleampi. Kyllä näille ihanuuksille silti paikka löytyi. :)

Tänään silmät rävähti auki jo puoli seitsemältä. Aloin leipoon sämpylöitä aamupalalle, kun Antti nukkui vielä. Se menee yöksi töihin, niin parempi koittaakin kääntää kelloa. Ja koska sattuneesta syystä mun sunnuntain vakispinning jäi välistä, niin mä tartuin silitysrautaan. Silitin Antin paitojen lisäksi jopa lakanat! Mun huilitauon aikana taitaa kämppä ainakin kiiltää! :D

Käytiin tunnin kävelylenkillä Antin kans ja lähettiin käymään mun tädin luona. Siinähän se päivä vierähti. Huomenna uuteen viikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti