torstai 13. maaliskuuta 2014

Aurinkotervehdys ja rokkitukka

No niin, mistähän aloittaisi... Vaikkapa eilisestä "liikuntasuorituksesta", josta tulikin liikuntasuoritus. Tein ensin överiä töissä, kun meinaa vähän kiirettä pukkaamaan. Illalla lähdettiin salille Antin kans, kun se ei kerrankin ollu töissä. Mä menin sinne tutulle fitness fusion tunnille, jonka piti olla kevyt fiilistelytunti vaan. Kävelin ensin matolla reilut 20 minuuttia. Muuten kaikki meni mukavasti, aurinkotervehdykdet, soturit ja jopa ojentajapunnerrukset. Mutta itku meinas tasapainohaasteissa tulla, kun jalat veti hapoille ihan välittömästi eikä meinannu kantaa. Oon kyl ihan finaalissa. Huomenna on sit se lääkäri! Yritän olla rehellinen enkä vähättele näitä oireita.

Tänään, tittidii, viikon yksi kohokohdista! Kampaaja! Pääsin tosta hirveestä reuhkasta eroon ja tilalle sain ihanan keväisen rokkitukan ja rentoutuneen mielen. :)

Koittakaahan kestää, nyt tulee pärstästä kuvia enemmän kun laki sallii ja joka kuvakulmasta!!!















Joo lupaan että tää oli vika kerta kun tämmöisen kauhukokoelman tänne laitan. Varsinkin näitä huonolaatuisia kännykkäkameralla otettuja naamakuvia niihin yhtään panostamatta!! Soriii....

Mitä hiuksille tehtiin? No saksia, saksia, saksia ja myös parturikonetta. Vaikka noita kuvia on tossa miljoona, niin välttämättä siitä ei saa selvää. Eli takaa ja molemmat sivut on vedetty tolleen tosi lyhyiks. Ihan sängelle. Tohon päälle on jätetty tuo reuhka, jota voi tossa veivata ja muotoilla ihan mihin suuntaan vaan. Sen alta löytyy kumminkin ihan lyhyt otsatukka, jolla saa reuhkan vedettyä sivuun kivaa ilmettä. Mä tykkään toooosi paljon.

Mutta jotta saadaan vertailua ja komiikkaa, niin vika kuva on otettu päivällä sillä hirveellä keesillä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti