lauantai 22. maaliskuuta 2014

Kevättä ilmassa

Mun piti lähtee lauantaiaamuna kävelylle kun paistoi niin kivasti aurinko, mutta en sitten lähtenyt uhmaamaan kantapäiden vesikelloja. Laitoin sitten aamutuimaan uuniohrapuuron tulille ja keitin raparperikiisseliä mansikoilla höystettynä.
Aika täydellinen aamupala! :) Lisäksi ihailin mun tomaatintaimia.

Kyllä ne kasvaa pian :)

Aamu hengailtiin kotona ja lähdettiin sitten maalle ajelemaan. Antin mummulla ja papalla käväistiin vaihtamassa kuulumiset. Antti teki pappansa kanssa raviriviä ja mä autoin mummua pullien leivonnassa. Noh, voitelin ja laitoin raesokeria! :D Vein sille kotoo ison kasan villalankaa, jota itse en ollu saanu aikaseksi tuhottua. Jos inspiraatio iskee, niin käyn sitten ostamassa uusia. Vaihdossa sain aivan ihania Riihimäen Ilves-tölkkejä! 3litran, 2litran ja litran kokoiset ihanuudet. Isoimman mä nään parvekkeen pöydällä ja siinä oksia. Joko koivun tai pajun. :)

Käytiin myös ulkoilemassa. Nähtiin paljon joutsenia ja hanhia. Koska mä en ole mikään lintuasiantuntija, en tiennyt oliko ne kanadanhanhia vai valkoposkihanhia. :) Jompia kumpia kuitenkin. Järvi oli hyvin sulanut, joten pian pääsee mökille!

Keväinen järvimaisema

Tänään Antilla oli pelejä iltapäivällä, joten mä otin auton ja lähdin ruokakauppaan. Kotona aattelin niin tehdä piimälimppua sitten joulun, mutta piimän ollessa kuumenemassa, huomasin ettei ollu yhtään vehnäjauhoja. Pari ärräpäätä ja muutos suunnitelmiin. Tein sitten jokasortin sämpylöitä siitä piimästä. Jätin taikinan kohoon ja lähdin lenkille. Hilppasin 7 kilometriä kävellen 50 minuuttiin. Eiks se oo ihan hyvä tahti. Jatkoin vielä kodinhengettären hommia kokkaamalla uunilohta, salaattia ja perunamuusia. Nyt saakin sitten taas koivet kattoo kohden maata hyvillä mielin ja mussuttaa irtokarkkeja.

Alkuviikko on jälleen aika buukattu, mutta silti täynnä kivoja tapaamisia ja kivoja hetkiä! Tänään jo aloitettiin mukavilla uutisilla.

Toivottavasti teilläkin on ollut rentouttava viikonloppu! Ens viikko nautitaan ihanasta auringosta hymy huulilla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti