tiistai 4. helmikuuta 2014

Pirates Boy <3

Viikonloppu mennä viiletti hirmuista kyytiä maaseudun rauhassa. Kun tuossa aikaisemmin harmittelin yksipuolista kalan käyttöä ruuassa (lähinnä pelkkää lohta), niin tuli tehtyä heti lauantaina poikkeus. Porukoiden naapuri toi haukifileitä ja mietittiin mitä niistä tehtäis, niin laitettiin sitten lihamylly laulamaan! Puolet haukea ja puolet lohta. Niistä kalapihvejä pannulla paistaen ja nam, tulikin hyviä!

Viikonloppuna valittiin myös Suomea viisuissa edustamaan lähtevä bändi. En uuden musiikin kilpailua kovin aktiivisesti ole seurannutkaan, mutta nyt sattui telkkari olemaan auki. Ehkä joku muukin sattui näkemään ja kuulemaan finaalin voittajan, bändin nimeltä Soft Engine Ja mun mielestä niiden edustusbiisi on tosi hyvä ja energinen. Tuli ehkä Goldplay tai muu vastaava vähän mieleen?

Nyt saatte taas jumppaesittelyä! :D Mä nimittäin kävin Elixian uutuusjumpalla nimeltä Heart Beat. Tunti kestää ainoastaan puolituntia, mutta voin kertoa, että kauempaa ei pystyisikään. ;) sisällöltään siinä on pattereita, joista jokainen tehdään kolmesti (muistaakseni) läpi. Ensimmäisen patterin työosuus kestää 30 sekuntia ja sen jälkeen 30 sekuntia otetaan kevyemmin. Toisen patterin työosuuden kesto on 60 sekuntia ja kolmannen 90 sekuntia. Ja sit tullaan takaisin lähtöpattereihin, eli 60 sekunnin ja 30 sekunnin työosuuksiin. Ja se puolen minuutin kevyempi osuus on jokaisen työosuuden jälkeen. Toivottavasti muistin tämän oikein! :D Oon tosiaan käynyt vain kerran tunnilla, mutta menen keskiviikkona testaamaan uudelleen. Jäin vielä puolen tunnin shape -tunnille. Enpä tiedä, mutta nyt on jalat ollu kipeät! Luulen että patteri, jossa loikittiin eteenpäin syväkyykystä, on tehnyt tehtävänsä... Ehkä myös viivajuoksut. Hyvä tunti!!

Maanantaina menin suoraan töistä salille. Mulla oli hieroja, joten hyödynsin salin puolella sitä edeltävän ajan. En ole ollut aikoihin juoksemassa, joten nyt suuntasin kauhunsekaisin tuntein juoksumatolle.. Puoli tuntia juoksin, eikä tehnyt edes tiukkaa! Sykkeet oli tosi maltilliset, hengitys kulki ja muutenkin oli huippukivaa! Tosin reisiin vähän sattui edellispäivän jumppa. Sitten tein vähän lihaskuntoa ja poljin pyörää. Kävin hierotuttamassa jalat, ja jälleen sain noottia venyttelystä. Tai siis lähinnä venyttelemättömyydestä... Hups! Yritän nyt taas hetken tsempata. ;)

Tänään jalat ei ole tuntuneet yhtään kivuttomammilta, joten lepopäivä tuli oikein hyvään saumaan. Lähdettiin illaksi hoitamaan kummilapsia siskon luo. Tai tiedä niin lepopäivästä, kyllä ne tenavat sen verran vauhdissa piti vanhan tätinsä. :P Mutta superkilttejä olivat, ja menivät ajoissa nukkumaan.

Pirates Boy <3

Mitä vielä... Niin, herkuttomia päiviä on enää niin vähän, että yhden käden sormilla pystyy helposti TJ:t laskemaan. Vihdoin! Laitan tähän loppuun vielä viisuja edustamaan lähtevän Soft Enginen biisin.



2 kommenttia: