torstai 24. huhtikuuta 2014

Tulevaisuuden treenisuunnittelua

Pääsiäisestä on kunniakkaasti selvitty ja ikkunat koreilee kirkkaina vieläkin. Ainoastaan piha ja parveke odottaa edelleen kuurausta ja puunausta.

Tiistai lähti käyntiin hyvin tavanomaisesti ja arki tuntui iskeneen suoraan päin naamaa. Pitkästä aikaa poikkeuksena oli sali, jonne suuntasin heti töiden jälkeen välipalan jälkeen. Vielä suhteellisen rauhallisesti otin polkemalla kuntopyörää ja varovasti alataljaa vetämällä. Sykkeet pyrin pitämään alle 150. Vaikka oikeestihan mun pitäisi kai vielä pari viikkoa pyrkiä 120-130 sykkeisiin... Mutta ei kerrota kenellekään! Aion silti palata kuntoilun pariin varovasti ja pysyttelen kaukana sykejumpilta.

Suunnittelin parin viikon päästä palaavani aktiivisemmin salille. Tähän suunnitelmaan sisältyi myös treenimäärän ja -tehon mietintä. Ajattelin aloitella kevyillä mummopainoilla tehden paljon mummotoistoja. Eli ihan vaan hakea tuntumaa ja pitää reenikerrat 2-3 kertaa viikossa. Kuitenkin käyn ulkona pyöräilemässä ja lenkkeilemässä, niin ei sitten lähde ihan lapasesta. Sitä paitsi kesä on kovaa vauhtia tulossa, joten on ihanaa ulkoilla ja nauttia d-vitamiinin saannista! ;)

Vaikka mä olen koko tämän lepojakson aikana pyöräillyt työmatkat, niin se tiistainen kuntopyörän polkeminen kipeytti kyllä takalistoni huolella! Huomasin sen, kun keskiviikkoaamuna polkasin Crescenttini käyntiin kohti työpaikkaa! :D

Keskiviikko oli muutenkin oikein kiva päivä. :) Lounaaksi olin keitellyt tiistai-iltana kattilallisen kasvissosekeittoa, josta tuli todella hyvää ja jota tuli myös todella paljon! Täytyy varmaan pakastaa rasioissa loput. Pakastimestahan niitä on sitten kätevä ottaa evääksi. Työpäivän jälkeen mun kokki oli yövuoron jälkeen herännyt ja tehnyt padallisen uunikasviksia ja kanafileitä. Ei valittamista!

Lounasta
Syönnin jälkeen lähdin kohti Nokiaa ajelemaan kynttiläkutsuille. Tämä kuului taas samaan kategoriaan kuin muutkin kutsut, jotka olen aikaisemmin pystynyt välttämään. :D Mutta sinällään oli tosi kiva käydä, kun sai höpötellä siellä. Huono olo mulle meinas tulla niistä hajukynttilöistä. Ihmiset nuuhki niitä eri tuoksuja siellä ja mietti minkä hajusia kynttilöitä tilaavat. Mun ei tarvinnut työntää nenääni yhteenkään steariiniin, sillä tilasin tuoksuttomia kynttilöitä anopille. Itselle en tilannut mitään, kun en kesää vasten viitsi ostaa, kun ei niitä tule kuitenkaan poltettua ennen syksyä. Mutta kyllä nenä kiitti kun pääsin ulos sieltä tuoksujen maailmasta. Olisi kamalaa olla vaikka hajuvesiosastolla töissä. Kaikki tuoksut kun yhdistyy, niin tuloksena on takuuvarma päänsärky.

Torstaiaamu valkeni kylmänä, mutta aurinkoisena. Iskä kävi tuomassa teleskooppivarren meidän ikkunalastasn, niin saadaan terassin lasit helpommin pestyä. Vai onko se parveke, en tiedä. Maan tasalla, täysin lasitettu tila, josta on liukuovet ulos, että mikä sen nimi nyt onkaan! :D Illalla kävin ystävän luona heidän uudessa asunnossaan kyläilemässä. Suunniteltiin heidän poikansa ristiäiskakkua toukokuun puolivälille, kun minua pyydettiin se tekemään. Yritin kyllä kysellä kuinka varmoja tästä ovat, mutta ilmeisesti haluavat ottaa riskin kakun suhteen. ;) Suuri kunniahan sellainen on tehdä, mutta ihan "hiukan" kyllä aiheuttaa paineita. :D

Mut haastettiin myös facebookissa tähän kuuluisaan arkikuvahaasteeseen. Täytynee aloitella siis huomenna. Voin jakaa sen tännekin, vaikka kai tämä kirjoittelu on melkoista arjen kertausta jo itsessään! :D

Mukavaa viikonloppua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti