tiistai 15. huhtikuuta 2014

Onni on ystävät<3

Sunnuntain 1-vuotis synttärikemut menivät oikein mukavasti. Päivänsankari veteli vielä sikeitä, kun me saavuttiin paikalle, mutta heräsi sitten vähän myöhemmin ja liittyi mukaan juhlimaan hymy huulilla. ;) Masut täynnä herkkuja suunnattiin illalla kotiin.

Maanantaina treffasin ystäväni Anskun kaupungilla töiden jälkeen. Höpöteltiin Koskikeskuksen yläkerran kahvilassa varmaan pari tuntia ja olinkin sitten kotona vasta puoli seitsemän aikaan. Näiden hetkien jälkeen maailma näyttää huomattavasti kirkkaammalta, niistä likaisista ikkunalaseista huolimatta. ;)
Antti oli jauhelihakeiton kimpussa parhaillaan, ja se oli onnistunut kuorimaan tällä kertaa lantun ilman, että kuori myös sormen... Nimittäin viime viikolla yksi päivä kun tulin kotiin, niin mies istui vessassa sormeaan pidellen. Se oli silloinkin kuorinut lanttua ja samalla myös pikkurillinsä pään. Auts! Pääsin kyllä hieman kuittailemaan sille, kun aina yrittää veitset viedä multa (ei ole kuulemma turvallisen näköistä veitsen käyttöä).

Tänään olikin yllätysten päivä! Ystäväni J laittoi aamulla viestiä ja kysyi mitä teen klo 16:45-17:30. Noh, en mitään? Aika käskettiin varaamaan. Meillä oli tarkoitus käydä lounastelemassa J:n kanssa Amarillossa, ja saisin lisätietoa tuosta illan kolmevarttisesta. Mukana oli tietty myös juuri 1-vee täyttänyt pikku-M! Ihana piristys kesken työpäivän. :)
Saatiin kasattua lautaset täyteen ruokaa ja istahdettiin pöytään, niin J ojensi mulle tämän:

Lahjakortti :)

Ja se oli varannut mulle illalle ajan tuohon! Uskomattomia ystäviä mulla. <3

Menin siis suoraan töistä tuonne. Varotin ensimmäiseksi jalkahoitajaa sängestä säärissä, kun en ollut osannut varautua tähän. Mutta onnekseni hoitajan tsekattua koipeni totesi, että hänellä on tällä hetkellä 10-kertaa pahempi sänki! :D Hahhah. Jalkahoito sisälsi jalkakylvtn, kuorinnan, naamion ja jalkahieronnan. Naamion vaikuttaessa kynnet viilattiin. Mutta se hieronta, se oli ihan taivaallinen! Jalkahoidon jälkeen jalat tuntui niin kevyiltä! Olisin tosin voinut jäädä nukkumaan sinne kynttilöiden loisteeseen...
Kotimatkalla poikkesin työkaverin luona äänestämässä parkettivaihtoehdoista mieleisintäni. Sillä on remppa tulossa ja galluppi käynnissä lattiavalinnan suhteen. :D

Mun muutama viikko sitten kylvetyt tomaatin ja paprikan siemenet itivät kyllä loistavasti, ja tänään taimet näyttää tältä:

Tomaattia ja paprikaa

Istutuskelejä odotellessa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti