lauantai 12. huhtikuuta 2014

Siivouspäivän suunnittelua

Kyllä menee kevätpäivät vauhdilla. Tuo auringonpaiste on ihan valtavan energisöivä ilmiö, mutta osaltansa lamauttavaa, kun näkee miten likaiset nuo ikkunat oikeesti on! Meilläkin tuossa menee autotie aikas läheltä, niin tämä keväinen katupöly on niissä välittömästi. Tällä viikolla olen suunnitellut kunnon puts plank -siivouspäivää sisältäen ikkunanpesun lisäksi parvekkeen pesemisen ja kesäkuntoon laittamisen, sekä kaappien siivouksen. Sijoitan sen ehkä jollekin pääsiäisen päivistä. :)

Kamalinta on sälekaihdinten pesu, kun ne on pakko mennä säle kerrallaan pyyhkien. Voi ahdistus! Mutta sitten se on tehty tältä keväältä ja siitä tulee hyvä mieli. Jos oikein järkeilen, niin tätä kannattaisi vähän jakaa useammalle päivälle niin urakka ei ole niin paha. Ehkä tuo otsikko johtaa vähän harhaan, sillä kyllä meillä on joka viikko siivouspäivä! ;)

Käytiin keskiviikkona hulluilla päivillä Heidin ja Antin kanssa. Antti osti jonkun hatun ja me ostettiin pussit karkkia. Aika köyhä saldo! Torstaina siellä pyörähdin pikaisesti töiden jälkeen katsomassa Lexingtonin tyynynpäällisiä, mutta eivät ne olleet hienoja. Voi toki olla, että parhaat oli viety päältä jo aamulla, sillä nyt jäljellä olevat olivat sinisävyisiä. Ostin sitten saippuaa ja sellaista. :) Illalla tein kakkupohjan valmiiksi lauantaita varten ja kokkailin sapuskaa kun Antti tuli ylitöistä kotiin. Tein ohrarisottoa, johon laitoin kanaa, munakoisoa, tomaattia sipulia. Tuli kyllä hyvää! Meillä kun asuu yksi riisikammoinen, niin tuo ohra on oikein hyvä vaihtoehto ja onhan se suomalaistakin sekä maukasta.

Perjantaina täytin kakun ja ilta meni löhötessä.

Kinuskikakku

Viikonloppu onkin ollut juhlahumua täynnä, sillä tänään juhlittiin perhepiirissä iskän 6-kymppisiä ja huomenna sunnuntaina kummitytön 1-vuotissynttäreitä. :)

Iskän synttärilahjaa varten ollaan kierrelty kevään aikana sukulaisia läpi hakien valokuvia juhlakalusta aikaisemmilta vuosikymmeniltä. Ja saatiinkin mukava kuvakokoelma kokoon, josta kävin valokuvausliikkeessä teettämässä kuvakirjan! Tuli tosi kiva. :) Lisäksi ostettiin liput Pyynikin kesäteatteriin heinäkuulle katsoon Pirunpeltoa.

Kuvakirja sankarille :)

Huomista varten hamstrasin kaupasta kindereitä ja muita suklaanameja mahdollisia virpojia varten.

Hyvää palmusunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti