sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Arkikuvahaaste 3/5

Kun aamulla ahterimme saatiin liikkeelle, suunnattiin Plantageniin hakemaan mun hortomi-miehen laatiman ostoslistan mukaisia tuotteita. Nurmilannoitetta, nurmisiementä ja puutarhamultaa. Puutarhamultaa otettiin kerrasta enemmän, 3x50 litraa, sillä kesäkukkien istutus on kuitenkin aika pian edessä.

Plantagenin jälkeen lähdettiin road tripille Pohtolaan ja Siivikkalaan, kun Antti ei sillä suunnalla ollut aiemmin ajellut. Itse pyöräilin viime kesänä siellä, joten mulle ne ihanat maisemat oli kyllä tuttuja.

Road tripin jälkeen käytiin Laukontorin kalamarkkinoilla haistelemassa paistettuja muikkuja. Suvilaivalla syötiin lohikeittoa, joka tänäKIN vuonna oli niin herkullista. :) Monena keväänä ollaan sitä syöty siellä.

Kotona otettiin pienet päikkärit ja sit alettiin siivoon parveketta. Terassilaudoituksen alta paljastui jäätävä määrä hiirenpaskaa! Hyi hitto! Syyskaudella oli hiirillä ollu kunnon bileet käynnissä...
Eipä siinä auttanut kuin imuroida ne pois. Sen jälkeen tyhjentää dyson ja pestä se kunnolla, ettei vaan tule mitään myyräkuumetta. Pesin lattian ja laudoituksen kahteen kertaan tolulla...
Nyt kiiltää parveke laseja ja kalusteita
myöden ja grillikauden voi aloittaa. :)

Ps. Jee, Siltsu voitti tähdet tähdet finaalin! :D

Arkikuvahaaste 3/5

2 kommenttia: