lauantai 19. huhtikuuta 2014

Pääsiäispuuhaa

Pitkäperjantaina heitin Antin junalle puolen päivän aikaan, kun se lähti poikien "kevätkisaan" maalle. Ansku tuli vaihdosta meille ja me käännettiin auton nokka kohti Pyynikkiä.

Käveltiin pitkin Tahmelaa ja Varalan seutuja ja höpöteltiin maailman menosta. Kävelylenkin jälkeen suunnattiin hiljaiseen keskustaan etsimään ruokapaikkaa. Monet kahvilatkin oli pitkäperjantaiksi sulkeneet ovensa. Lopulta mentiin The Grilliin.

Lohisalaatti

Omenasorbettia

Otin lohisalaattia ja jälkkäriks Tampereen jäätelötehtaan omenasorbettia. Ansku otti kuhaa ja jälkkäriks juustokakkua. Oli hyvää!!

Koska vatsat täyttyi ääriään myöden, niin meille päästyämme oltiin hiljasta leidiä. :D Pieni sade alkoi samoihin aikoihin, niin kyllähän sen väsymyksen määrän osaa arvata. Onneksi on rennot naiset liikenteessä, niin päätettiin ottaa päikkärit sohvalla takapuolet vastakkain! :) Siinä reilu tunti meni torkkuessa, jonka jälkeen tehtiin salaatti ja kinkkupiirakka, sekä laitettiin sauna lämpiään.

Siinähän se ilta vierähti saunoessa, lisää syödessä ja höpöteltäessä. Heitin Anskun kotiin ja lähdin hakeen Anttia juhlista. Pojilla tosin oli vielä saunottelut pahasti vaiheessa, joten mä menin käymään vanhempien luona. Lopulta sitten hain kyytiläisen puol kahdentoista aikaan ja ajeltiin kotiin. :)

Lankalauantaina käytiin Prismassa "muutaman" muun seassa ostoksilla. Kassojen jälkeen korkkasin Minetin, joka Kalevaan oli tullut. Otin pallon limoncelloa, ja oli kyllä hyvää.

Kevään eka jätski!

Käytiin Antin mummulla ja papalla, jossa syötiin lettuja. :D Näin sattumalta pari hyvää ystävää sillä aikaa kun Antti kävi viemässä ärrälle joitain veikkauksia. Sitten mentiin mun vanhempien luo.

Iskä oli naapurinsa kanssa rakentanut viikolla lintutornin rantaan, vanhan veneladon viereen. Käytiin katsastamassa rakentelun tulos...


Lintutorni

Järvimaisema
Kyllä taatusti siskon lapset tykkää käydä retkellä tuolla. :)

Keräilin maljakkoon pajunkissoja ja sinivuokkoja. Kyllä maalla on mukavaa!

Sinivuokkoja

Siivosin auton (viimein) sisältä, lämmitettiin pihasauna ja syötiin. On ollu huippukiva pääsiäinen!

Maanantaina (tai ehkä jo huomenna) pesen ne ikkunat kotona. Riippuu milloin me mennään takaisin Tampereelle.

Jatketaan pääsiäisvapaiden (ja herkkujen!) nauttimisesta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti