tiistai 21. tammikuuta 2014

Kohti tulevaa pyöräilykautta!

Instagrammista tai facebookista seuranneet ovat ehkä saaneet vihiä uudesta sijoituksestani. Kävin nimittäin eilen ostamassa uudet pyöräilykengät. Vanhat Shimanoni olivat erittäin hyvin palvelleet kuusi vuotta vanhat yleiskengät, jotka sopivat maastoon, työmatkalle ja spinningiin. Niillä poljin viime kesänä myös Pirkan pyöräilyn. Nyt uudet on suunniteltu maantiekäyttöön. Ostin niihin Ranskan reissua varten SM-SH11 -klossit, mutta kiinnitin toistaiseksi vanhat spinningpyörään ja hybridiini sopivat klossit, jotta pääsen ajamaan uudet kengät spinningissä sisään ennen reissua.
Uusi Shimanon kenkä tuntui pienemmältä kuin vanha, joka oli kokoa 39. Normikengissäni koko on 38-39, mutta nyt nämä ovat kokoa 40. Myyjä sanoi, että maantiekengät ovatkin pienempää kokoa. Sanoisin, että 39,5 olisi ollut optimaalinen, mutta nyt on tyytyminen tähän. Parempikin ehkä, että kengässä on hivenen väljää, kun kesällä polkiessa jalka kumminkin turpoaa.
Eilen illalla ruuvailin klossit kiinni ja tänään pääsin testaamaan niitä!



Viikonloppuna saatiin nauttia auringosta ja kirpakasta pakkassäästä maaseudulla. Käytiin lauantaina Antin kanssa kävelemässä jäällä, jossa lunta oli ehkä sentti. Harmi ettei ollut pilkkiä mukana, kamerasta puhumattakaan! Maisema oli niin kaunis auringon paistaessa, että olisi ollut kiva ikuistaa se kameralla. Ehkä ensi kerralla taskuun eksyy edes puhelin. On muutenkin ilo huomata miten paljon päivä on pidentynyt ja kuinka vauhdilla kevättä kohden mennään.

Sunnuntaina lähdettiinkin ajelemaan takaisin kaupunkiin heti aamupalan jälkeen. Suunnattiin urheilemaan heti. Mä kävin spinningissä ja Antti teki salitreeniä. Sitten siivottiin kämppä putipuhtaaksi (matotkin oli erittäin hyvin tuulettuneet ;) ). Kokkailtiin, syötiin ja mä lähdin kaverin kanssa käymään Pajutilalla. Siellä oli kaikki tuotteet -50%, mutta mitään ei kyllä tarttunut mukaan. Aika vähän oli enää valikoimaa jäljellä. Mä kävin Pajutilalla ensimmäistä kertaa. Se miljöö on kyllä todella kaunis!

Eilen jumppailtiin kavereiden kanssa stepissä ja tänään tosiaan menin spinningiin. Oli ihan megarankka tunti! Hikoilin varmaan monta litraa ja nyt on jalat tosi puhki. Äsken venyttelin kunnolla, pointsit siitä mulle. 

Viikko on potkaistu siis vauhdikkaasti käyntiin tällä suunnalla. Mansessa siis. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti