torstai 9. tammikuuta 2014

5/30

Kyllä vain. Nimittäin viides päivä herkuttomasta alkaa olla takanapäin. Minä yllytyshulluna ihmisenä lähdin Heidin ja Tunturin kanssa herkuttomaan mukaan. Se tarkoittaa, että me ollaan kolmekymmentä päivää ilman karkkia, sipsiä, mehuja, limppareita, leivonnaisia, roskaruokaa yms. Lisäksi päivittäin (jumpista yms urheiluista huolimatta) on tehtävä 100 liikettä, jotka koostuvat joko etunojapunnerruksista, ojentajapunnerruksista tai istumaannousuista. Tuli kyllä hyvään saumaan noiden joulusuklaiden jälkeen tämä herkuton kausi. Herkkukierre laakista poikki. Arkipäivät eivät tuota ongelmia, mutta viikonloput vähän mietityttää. ;) Onneks pähkinöitä voi syödä!

Torstaina kävin töiden jälkeen spinningissä ja Antin veli tuli käymään illalla meillä. Sain siltä tuliaisiks Kanadan reissulta Oilersin teepparin; oli ihan sikahieno! :D Sellanen retrohenkinen. Kävelin muuten salilta silloin illalla kotiin goretex -kengissä ja varrettomissa sukissa. Lopputuloksena kantapäissä ihan älyttömät rakot! Nyt alkaa hiljalleen helpottaa...

Perjantaina kävin lounastelemassa Antin kanssa ja töiden jälkeen menin suoraan hierojalle. Varasin hierojan jo joulukuussa, ajatellen Lappiviikon jälkeistä elämää. Mietin viikolla, että hierotutanko jalat vai selän, kun molemmat on jumissa. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että selkä kaipaa kipeämmin hierontaa. Sen tiistaisen Combat -tunnin jälkeen mielikuva vahvistui, kun uudet lihakset selässä selvisivät mulle. Ja jumissa se selkä sitten olikin!

Ilta otettiin lunkisti ja lauantaina aamulla tuli kummityttö hoitoon muutamaksi tunniksi. Antti jäi sen kanssa meille, kun mä kävin jumpalla. Sitten lähdin keskustaan kampaajalle. :) Hiuksia siistittiin ja tyven punertavaa omaa väriä taitettiin kirkkaammaksi vaaleaksi. Maaliskuussa sitten leikataan lyhyt (siis lyhyempi) kevättukka! Nopeesti talvi menee..


Kampaajan jälkeen pyörähdin kaupungilla ostamatta mitään muuta kuin Punnitse&Säästä -kaupasta kuivattuja hedelmiä. Sitten näin tyttöjä ja mentiin Europaan kahville sekä juoruaan. Ihana lauantai!! Sillä aikaa serkkupoika oli tullut meille istumaan iltaa ja saunomaan. Antti paisto meille älyttömän hyvät sisäfileepihvit lauantain kunniaks! Nam!

Tänään mä kävin taas spinningissä ja Antti tuli salille kanssa. Tultiin kaupan kautta kotiin syömään välipalaa ja lähdettiin pesettään autoa. Nyt se oli hyvä pesettää kun tuli pakkaset ja sitä paitsi oltiin menossa Koskikeskukseen, niin sai auto kuivua parkkihallissa. Ostin mun puhelimelle nahkaisen Hilfigerin suojakotelon samalla.

Tehtiin ihanaa ruokaa taas tänään. Uunilohta, uunikasviksia, salaattia ja perunamuusia. Tein myös sämpylöitä, joten kunnon keittiöpäivä ollut.


Nyt vielä hetki lunkisti ennen yöunia ja uuteen viikkon valmistumista. Mahtaa työviikko tuntua pitkältä, kun ei hetkeen oo ollut viittä työpäivää putkeen. Mutta ens viikolla on taas kaikkea kivaa tiedossa, joten innolla uuteen viikkoon! :) Huomenna heti on jumppatreffit J:n kanssa. <3

Nyt kun on saatu pakkanen meidän ystäväksi tänne (kyllä vain!), niin toivottavasti lykkäisi vielä enemmän luntakin. Pääsee hiihtään!!!!

Kivaa sunnuntain jatkoa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti