keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Reissua pukkaa. Samoin pakkasta.

Eilisen päivän tapahtumista ei jäänyt mitään kummempaa kerrottavaa. Paitsi että totesin taas, miten paljon kivempi olisi näillä keleillä kävellä töihin, kuin pyöräillä.  Fillari on niin jäässä ja raskas polkee, että siinä ei mene kuin hermot ja tulee hiki. Tämä vielä yhdistettynä edellisten päivien aerobisiin jalkojen tappotreeneihin, niin perille päästyä tekisi mieli vaan kaatua ketarat oikosenaan maahan. Mutta aamuisin tuo töihin kävelyyn kuluva aika on turhan iso, että kaivan siltikin jatkossa sen polkupyörän, jolla hivenen kovempaa pääsee. Kävellen voisi tosin mennä sitten, kun kevätaamut alkaa oleemaan valoisampia...

Kotiin kun pääsin töistä, aloin kokkaamaan kanakeittoa (tuli muuten hyvää). Ja ilta kului lähinnä sohvalla Antin kanssa. Eilinen oli lepopäivä siis, pois lukien työmatkojen tuskahikipyöräilyn ja herkuttoman ajanjakson päivän pakollisten sadan toiston liikkeiden. Eli niiden päivittäisten etunoja- ja ojentajapunnerrusten sekä vatsalihasliikkeiden.

Ai niin, varattiin me illalla lennot Lontooseen maaliskuun lopulle! ;) Oli niin halvat Ryanairilla, joten päätettiin ottaa ne. Ihan vaan viikonloppu, mutta kivaa kun on joku juttu jota odottaa! :)

Tänään, heti aamusta, kulminoitui päivän ärsytys. Nimittäin liian aikaisessa oleva bussi ja liian myöhässä oleva bussi. Seisoin siis 10-15 minuuttia pysäkillä, jaloissa pelkät trikoot. Ei sen niin pitänyt mennä. Mutta minkäs teet, jos bussi johon piti ehtiä, oli etuajassa ja seuraava bussi myöhässä.

Illalla piti mennä Pyynikille katsomaan lentopalloa, mutta suunnitelmna peruttiin Antin treenien takia, kun sillä on lauantaina pelit. Mäkin menin sitten salille (siirsin lepopäivän eiliselle). Tein tuplajumpat, kun ensin kävin spinningissä ja sitten powerissa.

Tänään on muuten herkuton päivä 16/30. ;) Vähiin käy, ennen kuin loppuu.

Rentouttavaa viikonloppua. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti