keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Kohti arkea.

Aloitin tiistaiaamuni kuten uhittelinkin, aamulenkillä. Tosin tavoitteena kääntää sisäinen unirytmi, ei ihan onnistunut. Edeltävän yön nukuin kuin tukki, sillä pitkästä aikaa tuuletusikkunasta puhalsi raitista ja viileää ilmaa... Niinpä se herääminen vähän venyi, ja kellokin oli jo puoli yhdeksän, kun olin aamupalani saanut syötyä. Ilmakin oli ehtinyt jo lämmetä kunnolla, kun sitten (kävely)lenkkini päätteeksi katsoin peiliin, olisi kuvasta voinut luulla mun JUOSSEEN vähintään kympin lenkin. Naama muistutti tomaattia ja hiki valui valtoimenaan.

Suihkun ja freesauksen jälkeen lähdin pyörähtämään keskustassa. Aikomuksenani oli tiirata hennesin mammaosasto. Alerekistä tarttui jossain Kambozassa tehty paita huonolla omallatunnolla ja paketti mammasukkiksia. Mä en pahemmin hennesiä käytä, vaikkakin taitavat ne muutkin puljut vaatteet teettää kaukana halpatuotantona. Valitettavasti.

Mutta keskustan reissun jälkeen pääsin juuri ja juuri käymään kuivin vaattein polkupyörällä ruokakaupassa. Kotiin päästyäni ei kauan mennyt, kun ukkoskuuro iski. Kuuro jäi kyllä kovin lyhyeksi meidän suunnalla.

Iltapäivällä käytiin keskustan Space Bowlingissa Heidin ja Tunturin kanssa keilaan. Heidillä polvi turvoksissa ja mä mahani kanssa = laadukasta keilaamista! :D Ihan kuin se nyt olisi omalla kohdalla jotain tasoon edes vaikuttanut. ;)

Keilailuiden jälkeen kävin vartalosokeroinnissa, hiphei turhamaisuus! Mutta on joitain asioita joista ei haluaisi luopua jos pakko ei ole. :) Nyt vaan tuo omatoiminen sokeroiminen kotona aiheuttaa liikaa hormoonimyrskyjä! :D

Päivällä koitin etsiä kaupunkikierroksellani trikoomekkoa tai trikootunikaa töihin, jota ilmojen viiletessä voisi sukkahousujen kanssa pitää. Päivällä koin jo epätoivon hetkiä sen suhteen, sillä jotenkin tuntuu että kaupat on tyhjillään ja odottavat jo uutta sesonkia... Sokeroinnista lähtiessäni poikkesin kuitenkin koskipuiston Vilaan, ja löysinkin sieltä vatsani muotoja kunnioittavan mekon! Jiihaa! Näillä keleillä se on vielä liian kuuma, mutta kyllähän tässä loppukesää kohti jo kovaa vauhtia ollaan menossa.

Tänään mulla oli mammatreffit kaukana asuvan ystäväni kanssa. Keskusteluiden aiheet liikkuivat, kuten arvata saattaa, raskauksissa, vauvoissa ja tarvikkeissa. Mutta oli ihana keskustella aiheesta sellaisen kanssa, joka on samassa tilanteessa. :)

Treffien jälkeen kävin terve selkä -jumpalla ja nyt löhöän sohvalla seuraten toisella silmällä HJK:n peliä.

Huomenna se arki alkaa. Aamulla aikainen herätys ja nokka kohti ilmastoitua toimistoa. Perjantaiaamuna on vuorossa neuvola, ja siitä kovaa vauhtia jo viikonloppua kohden!

Maaliskuussa siemenestä kylvetyt tomaatit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti