tiistai 1. heinäkuuta 2014

Heinäkuu on täällä!

Heippa ja ihana heinäkuuta!

Toivotaan, että tämä kuukausi tuo viimein kesän lämpöä tullessaan. Laskeskelin tässä, että kahden viikon aikana mieheni on käynyt tasan kaksi kertaa kotona nukkumassa! Lomalainen... Ymmärrän kyllä, että sillä on maaseudulla paljon enemmän tekemistä kuin kaupungissa. Etenkin kun itse olen kärvistellyt vielä töissä, enkä ole työllistämässä sitä kotona. ;)

Viikonloppuna kuitenkin suuntasin itsekin maalle, kun perjantaina kaverini poikansa kanssa lähti meiltä kahvilta. Oli ihanaa höpötellä ja viikon kireys helpotti kummasti!

Lauantai oli mökkipäivä. Käytiin kalastamassa, grillailtiin ja saunottiin. Yksi pieni hikinen hauki vain tarttui vieheeseen, jonka senkin päästin takaisin järveen kasvamaan. Ja ennen kuin epäilette niin kyllä vain, kalastusluvat on kunnossa! ;) Iltaa kohden alkoi ilma lämmetä ja tuuli tyyntyi. Meitä oli mökkilaiturilla vastassa tällainen näky.

Mökkimaisemaa
Ihana ja kaunis suomalainen järvimaisema. <3

Sunnuntai menikin sitten vähemmän seesteisissä tunnelmissa, kun kolmen tenavan kanssa touhuttiin koko päivä. Kyllä veti kummitädiltä mehut! :D Mutta toki erilaiset päivät ovat tervetulleita ja vaihtelukin virkistää. ;)

Mutta nyt voin viimein sanoa, että loma häämöttää nurkan takana! Huominen painetaan vielä hommia kunnolla, ja torstaina ollaan jo lomalla. ;) Eilinen ja tämä päivä on vietetty töissä pitkään. Lähestyvän loman voimalla jaksaa!

Ja jos olen oikein hövelillä päällä ensimmäisenä lomapäivänä, saatan tulla tänne paljastamaan jotain samalla, kun kerron kampaajakuulumiset. ;) Tämän naisen loma nimittäin starttaa kampaamoreissulla heti aamusta!!

Palataanpa asiaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti