sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Lomaviikko

Tämä lomalainen on vaan lomaillu, eikä ole tännekään tullut kirjottelemaan mitään. Mutta sallittakoon se tällä kertaa. ;)

Maanantaina me saatiin kesälomavieras, kun meidän kummityttö, tuleva ekaluokkalainen, tuli yökyläilemään meille. Mä kävin aamujumpalla, ruokakaupassa ja ennen keskustaan lähtöä otettiin puolen tunnin päikkärit.

Elokuvissa käynti on ollut meille sellainen perinne, jossa ollaan käyty pikkuvieraan kanssa yhdessä. Päikkäreiden jälkeen suunnattiinkin Plevnaan ostamaan liput Rio2 -animaatioelokuvaan, ja sitten mentiin herkuttelemaan American Dineriin ennen leffan alkua.

Leffassa tuommoisen pienen silmissä suurta roolia esittää ne jännät 3d -lasit, jotka saa laittaa silmille. ;) Mutta täytyy sanoa, että kyllä se lisäintoa aikuisellekin tuo! :D Leffa oli hauska! Noiden nykyisten animaatioelokuvien taso on niin huikea, että niitä katsoo ilolla. Hiukan eriä kun 80-luvun Pekka Töpöhännät, vaikka huumori uppoaa niissäkin samalla tavalla kuin näissä uusissakin. ;)

Elokuvan jälkeen mentiin kotiin ja käytiin lähipuiston kiipeilytelineissä. Tai mä kyllä jäin suosista istumaan penkille katselemaan kiipeilyä. Ja koska luvattua ukkosta ei tullutkaan, me vielä illan ratoksi pakattiin neidin uikkarit kassiin ja lähdettiin Kaukajärvelle uimaan.

Uimarannan aarteita

Tiistaina käytiin Tallipihalla katselemassa heppoja ja kanoja, kierreltiin käsityöputiikkeja ja istuttiin jäätelölle. Ja mikä hymy nousikaan neidin kasvoille, kun me ostettiin sieltä pöllöaiheinen muistikirja sille. <3 Pöllöt on kuulemma kova juttu just nyt. Noh, olenhan mä itekin toki ihaillut erästä pöllötapettia. :D

Iltapäivällä typy haettiin kotiin ja me lähdettiin viettämään iltaa. Mä menin toista, pienempää, kummityttöämme moikkaan ja juoruaan ehkä samalla vähän hänen äitinsä kanssa. ;) Ja Antti nappasi samasta perheestä isosiskon ja isän matkaansa Teivoon!

Keskiviikkona tehtiin kulttuurimatka Pyynikin kesäteatteriin, kun kävimme isäni kanssa katsomassa Pirunpellon. Esitys oli pitkä, mutta hyvinkin viihdyttävä! Toki myötäili täysin sarjaa, että mitään uutta ja yllättävää siinä ei ollut. Täytyy kyllä sanoa, että me Antin kanssa laskettiin yleisön keski-ikää aika paljon! :D

Näytöksen jälkeen kävimme Saludissa syömässä ja siitä suunnattiin kulkumme Tammelan stadionille paikallispeliin. Stadioni oli loppuunmyyty, 5000 katsojaa.  Viihdyttävän teatteriesityksen jälkeen jalkapallopeli puolestaan ei niin viihdyttävä ollutkaan.... Mutta mikäs siellä oli istuessa! :) Pelin jälkeen menimme vielä serkun ja sen kaverin kanssa Prahaan istumaan iltaa.

Täysi tupa Tammelassa

Torstaina treffasin aamupäivästä ystäväni J:n ja pikkuneiti M:n. Käytiin Pyymäen Omassa kahvilla ja siitä jäätiin Antin kanssa hoitaan asioita keskustaan. Lounaan jälkeen mä lähdin toisen ystäväni kanssa Nokialle tutustumaan sisustusliike Eveliinan Taloon. Kaikenlaisia ihanuuksia siellä oli, mutta tällä kertaa mitään ei tarttunut mukaan. Mukaan kyllä tarttui muutamaa tuntia myöhemmin Ikeasta Hemnesin korkea lipasto makuuhuoneeseen. Myin netissä meidän vanhan leveän lipaston, ja se haettiin illalla uuteen kotiin. Nyt tuo uusi kapea lipasto ei vie tilaa tulevalta pinnasängyltä. :)

Masu kasvaa kasvamistaan. Todellinen kasvu selvisikin perjantaiaamuna rakenneultrassa. Kaikki on hyvin, ja se on tärkeintä! Vaikkakin ultraaja oli jotenkin hätäinen eikä esitellyt vauvaa 3d:nä. Sukupuolesta antoi vaan varovaisen arvauksen. Päätettiin ultran jälkeen, että varataan aika vielä yksityiselle 4d:hen. Jäi vähän sellainen hölmö olo, kun oli niin kovasti odottanut tuota ultraa.

Päivällä käytiin maalla, mutta illaksi tultiin takas Tampereelle. Pyöräiltiin kyläilemään mun serkun ja hänen perheensä luona. Iski jäätävä asuntokuume, kun näin heidän kotinsa! Remontoitu ja mahtavalla maulla sisustettu 20-luvun paritalon puolikas. Vanhat valkoiset lankkulattiat ja eteisen hirsiseinä... Pihassa vanhoja omenapuita ja marjapensaita. Ihan unelma! Ehkä sitten joskus... :)

Lauantaina urheiltiin ja käytiin haistelemassa festaritunnelmia keskustassa. Napolissa käytiin pizzalla, laukontorilla kuunneltiin J. Karjalaista ja mentiin Teerenpeliin istuskelemaan, kun treffasin Heidin.

Tänään on ollut kotipäivä, mutta kävin mä tupperware -kutsuilla mun kaverin luona! :D

Tämäkin lomaviikko on mennyt ihan liian nopeeta ja Antti menee jo huomenna töihin. Mä vielä löhöän viikon verran ja huomenna on suunnitelmissa mennä Heidin kanssa mustikkametsään! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti