torstai 3. heinäkuuta 2014

Tulevaisuus<3

Piti tulla jo aikaisemmin tänne päivittelemään kuulumisia, mutta ensimmäinen lomapäivä onkin ollut niin kiireinen etten ehtinyt aiemmin.

Aamulla heräsin normaaliin työaamuaikaan, eli ennen puolta kuutta, eikä uni tullut enää millään silmään. Lueskelin sängyssä blogeja, ennen kuin nousin laittamaan aamupalaa. Aamiaisen jälkeen tein muffinsseja illan vieraita varten, ja kymmeneksi suunnistin keskustaan kampaajalle. Ihana aloitus lomalle saada keesi kuntoon!

Alan nyt hiljalleen ja vaiheittain kasvattamaan hiuksia talvea vasten. Vaiheittain siksi, että kasvatusvaihe on niin hermoja raastavaa, niin saadaan tämä pehko pidettyä jossain mallissa kuitenkin koko ajan. Antti tuli samalla parturiin, niin saatiin sillekin hiukset kuntoon.

Mun passi menee tässä kuussa vanhaksi, joten kävin ottamassa passikuvat valokuvaamossa valmiiksi. Oli hiukset ainakin kunnossa, mutta kamalahan siitä silti tuli. Kuten melkein aina, kun kyse on passikuvasta.

Passikuvien jälkeen käytiin asioilla kaupungilla ja Sokoksella lounassalaatilla. Kävin muun muassa kiillotuttamassa sormukset ja kivien istutus tarkistettiin. Joskus joku sanoi, että se istutus tarvitsisi parin vuoden välein tarkastuttaa, mutta itsellänikin nuo on olleet jo kolme vuotta. Niin, ensi viikolla meillä on nahkahäät! :D Aika menee nopsaan.

Kotiin kun päästiin, tein vielä kinkkupiirakkaa, ja viiden aikoihin saapui kummityttömme perheineen. Ihana tepsuttelija, joka oli juuri oppinut kävelemään! <3

Muffarit kuvun alla

Mansikoita jäätelöön


Lupailinkos mä paljastavani jotain tänään? Taisin luvata. Noh, meille tulee jouluvauva. <3 Puoliväli on jo ihan nurkan takana, niin uskallan paljastaa asian täälläkin. :) Jännittävä kesä, syksy ja talvi edessä. Mutta niin malttamattomana odotan tulevaa.

Yritän silti pitää tämän blogin yleismaailmallisena jaaritteluna enkä tee tästä odotusblogia, mutta väkisinkin mun ajatusmaailma pyörii vatsassa kasvavan uuden elämän ympärillä. On tämä huikeeta. <3

Sunnuntaina me lähdetään Tukholmaan, jossa ollaan yö hotellissa. Eli rantaudumme keskiviikkona takaisin Suomeen. Ilmat parani heti, kun mun loma alkoi! ;) Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti