torstai 4. syyskuuta 2014

Synttärihumua

Alkuviikko meni melkoisessa räkätaudissa, mutta parin päivän rauhallisella menolla siitä selvittiin. Sunnuntaina menin Ratinaan jumpan jälkeen katsomaan Antin peliä, kun piiricupin finaali pelattiin siellä. Ei ollut ehkä se fiksuin veto, sillä sen jälkeen mä köhinkin ja niistin tukun nessuja. Niinpä maanantai ja tiistai jäivät totaalisiksi lepopäiviksi. Tiistaina tosin kävin neuvolassa, jossa vauvan todettiin kasvaneen oikein hyvin. Ehkä jopa liiankin hyvin, sillä mun vatsan mitta menee ihan yläkäyrillä! Kuukauden päästä on uusi neuvola-aika, jossa seurataan tuleeko uusi kasvupyrähdys. Jos tulee, saan lähetteen kokoarvioon. Kyllähän mä aika pallo alan olemaankin! :D Sokeria en pahemmin syö ja rasituksestakin tuli hyvät tulokset. Ehkä tuo mahan muoto riippuu aika paljon vartalon mallistakin.

Keskiviikkona kävin salilla ja tänään lenkillä. On ollut kyllä mahtavaa, kun on voinut liikkua, eikä raskaus ole sitä estänyt. :) Tänään meillä onkin ollut juhlapäivä, kun Antille tuli pyöreitä täyteen. Lahjaa ei tarvinnut kauaa miettiä, sillä kellomiehenä se ilahtui ostamastani Tissotin kellosta. :) Ja illalla leivoin sen herkkua, piimäkakkua. Tein kerralla kaksi, niin sai viedä töihin toisen.

Tissot

Piimäkakkua sankarille, mutta ilman kynttilöitä ;)

Ihanaa kun on viikonloppu aivan käsillä! Lauantaina tämä mamma lähtee Heidille evakkoon, kun Antti pitää muutamalle kaverilleen meillä saunaillan. Muuten viikonloppu kuluu kotivoittoisesti ja jumpalla käyden.

Mukavaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti