sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Ensimmäiset ostokset <3

Loppuviikolla, olisiko ollut torstaina, oli Aamulehden takasivulla iso mainos Lielahden Lastentarvikkeen muuttomyynnistä. Niimpä se motivoi meidät suunnittelemaan ensimmäistä kierrosta ylipäätään lastentarvikeliikkeisiin. Huolimatta siitä, että esikoista odotetaan innokkaina ja malttamattominakin, niin ei meillä ole ollut tarvetta vielä ostaa mitään. Tiedän niitäkin, joilla pinnasänky on ollut koottuna ja lakanat sängyssä silitettyinä monta kuukautta ennen laskettua aikaa... Me taidetaan olla vähän hitaita hämäläisiä. :)

Lauantaina kuitenkin aloitettiin kierros. Olin mä netistä lukenut vaunuvertailuja, kysellyt kavereiden ja siskon kokemuksia ja suosituksia, mutta ennen kaikkea me oltiin jo keskusteltu Antin kanssa, minkälaiset vaunut olisi just meidän tarkoituksiin sopivat. Kriteereinä meillä oli ketteryys ja näppäryys, mutta loskassa täytyy silti päästä eteenpäin vaivattomasti. Me asutaan kuitenkin kaupungissa, joten mitään hirveen painavia vankkureita me ei tarvita. Ja plussaa olisi, jos ratasosa olisi mahdollisimman näppärä myös, että vältyttäisiin myöhemmin erillisten matkarattaiden ostolta...

Lastentarvike ja Vauvatalo Johanna ovat saman omistajan takana, ja heillä on Emmaljungan edustus. Olin googletellut Emmaljungien uudehkoa mallia, Super Vikingiä ja Vikingiä.. Mutta lopulta kuitenkin vaihtoehdot on nähtävä livenä ja koeajettava ennen ostopäätöstä.

Nyt kävi kuitenkin niin, että Lastentarvikkeessa oli viimeinen kappale Super Vikingejä jäljellä, ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. :D Ne tuntui täyttävän välittömästi kaikki meidän kriteerit, vaikka varmistus saadaan asiaan vasta käytännön kautta. Niimpä me ei jääty asiaa miettimään yhtään sen enempää, vaan kaupat tehtiin! Varastosta löytyi vielä laatikosta musta vaunukoppa ja musta ratasosa.

Kohti kotia :)

Mä olin varautunut hirveeseen vertailuun ja loputtoman valikoiman suohon uppoamiseen, mutta tämä kävi kivuttomasti! Vaunut pakattiin erittäin tyytyväisinä autoon, vaikka muuttoalesta huolimatta tulikin lovi lompakkoon. Paras ostos aikoihin, joten ei todellakaan harmita!

Matka jatkui Muksutalliin. Siellä mieleen jäi yksi kaunis pinnasänky... Mutta me jätettiin se harkintaan. Intersportista ostin pari numeroa normikokoa suuremman softshellin, sillä mun ainoa kiinnimenevä takkini on alkanut puristaa mahaa. Nyt toivotaan, että tuolla selvitään vielä marraskuu! :) Lounas syötiin ennen kuin auton nokka käännettiin Kalevaan. Käytiin Baby Stylessa ja Vauvatalo Johannassa. Mun mielestä kaikista näistä neljästä erikoisliikkeestä Baby Style oli kyllä yliveto. Palvelu ja valikoima oli ihan huippuluokkaa! Me tehtiin turvakaukalovertailua, ja tarkoituksena on se adapterilla sitten saada vaunujen runkoon kiinni. Tarjoukset saatiinkin paperille, mutta ei me sieltä silti tyhjin käsin lähdetty. :) Matkaan tarttui Ruskovillan silkkimyssy, vaunujen kuomuun suojapeite sekä lämpöpussi. Koska meille tulee talvivauva, niin lämpöpussi oli ihan ehdoton valinta haalareiden sijaan. Pikkuinen kun ei vielä liiku ja lämpöpussin saa hyvin turvakaukaloonkin kiinni. Vertailua tehtiin lähinnä toppapussien ja untuvapussien välillä, mutta päädyimme yksissä tuumin untuvapussiin. Vaikka sekin maksoi moninkertaisesti toppapussiin verrattuna, niin lämpöisyys ja hengittävyys on ihan toista luokkaa. Ja kuinka kevyt se onkaan!

Lämpöpussi talvivauvalle.

Niin on ensimmäiset (ja aika isotkin) ostokset tehty. Nyt ne odottaa vain käyttäjää rauhassa kotona. <3

Illaksi menimme kaveripariskunnan luo ja tänään on ollut jumpan sävyttämä kotipäivä. :) Nyt muuten otin powerissa selkäbiisiin kahvakuulat käyttöön, ja ne toimi paremmin kuin hyvin! Sain tehtyä rutistuksen kunnolla, eikä masukaan ollut siinä tiellä.

Reipasta alkavaa viikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti