maanantai 22. syyskuuta 2014

Munatoimitus vol 2.

Torstaina saatiin taas munatoimitus suoraan Somerolta. Tämä oli nyt meidän toinen tilaus tuottajalta, eikä taatusti jäänyt viimeiseksi. Samalla tilattiin mun vanhemmille kaksi kennoa, joten lisäasiakkaita on hankittu. :)

30 kananmunaa per kenno. :)

Perjantai-iltana suuntasimme maalle, kun lauantaiaamuna talkoiltiin nostamalla perunat pois maasta. Tai tänä syksynä oma osuuteni oli hellan ääressä, sillä mun kyykkimisestä pellolla ei olisi tullut kyllä yhtään mitään. Takaisin Tampereelle lähdin tosin jo iltapäiväjunalla, kun Antilla oli työpaikan saunailta. Sinne se meni autolla, kun saunottelivat keskellä korpea minne julkisilla ei olisi edes päässyt. Meinasin nukahtaa VR:n tasaiseen kyytiin, mutta päätin kuitenkin reippailla kävellen rautatieasemalta kotiin. Nappasin kotiin päästyäni polkupyörän mukaani ja lähdin ruokakauppaan. Lauantai-ilta meni omalta osaltani rauhallisesti kotona. Leivoin mä sämpylöitä ja pesin pyykkiä. ;)
Anttikin tuli jo ennen puolta yhdeksää kotiin, joten ehdittiin katsoon leffa ennen kuin uni voitti.

Lauantai-illan leipomukset

Parasta ja mainitsemisen arvoista lauantai-illassa oli se, kun Antti bongasi kotiin tullessaan yhden kadonneeksi ilmoitetun kissan. Se soitti kissan omistajalle, joka lähti heti hakemaan kisua. Me seurattiin sitä kissaa hetken, jotta osattiin neuvoa omistajan tullessa paikalle, että millä suunnalla kisu luuraa. Aamulla huomasimme, että ilmoituslaput kadonneesta kissasta oli poistunut, joten kisu pääsi takaisin kotiin. :)

Sunnuntai oli hyvin pitkälti kotipäivä. Pitkästä aikaa tehtiin lasagnea, käytiin pyörähtämässä kaupungilla (vauvanvaateostoksilla) ja urheiltiin. Mä kävin powerissa ja Antti teki jalkareenin salilla. Ilta syötiin ja maattiin sohvalla. :D

Tänään treffasin ensin äitin lounaan merkeissä ja työpäivän jälkeen kaksi hyvää ystävää Pyymäen Omassa (tietenkin!). Ilta meni jutustellen teekupin äärellä. Olin vasta seitsemän aikaan kotona, ja se tuntuu kyllä kropassa. Olen nimittäin alkamassa jo nukkumaan, kun olo on niin poikki! Mutta kiva päivä on ollut. :)

Teehetki
Viikko tulee varmaan taas olemaan hulinaa, mutta yritän päästä päivittelemään silti kuulumisia paremmalla prosentilla. :) Iltaisin on niin väsynyt, ettei jaksa muuta kuin kömpiä peiton alle.

Innolla uuteen viikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti