lauantai 30. elokuuta 2014

Venetsialaiset

Viikko on ollut (jälleen kerran) yhtä hulinaa, kun tiistaina vietettiin neljän hengen ystäväporukalla pienimuotoisia babyshowereita kaukana asuvalle ystävälle. Mulla oli ajatus järjestää tälle ystävälle oikeat, kunnon babyshowerit vaippakakkujen kera, mutta hänen vierailuajankohtansa Tampereelle tulikin sen verran nopealla varoitusajalla ja mun myöhäisellä sytytyksellä, joten päädyttiin vaan viettämään arki-iltaa yhdessä herkutellen. :) Pääasia oli, että kokoonnuttiin, naurettiin ja puhuttiin vähän vauvajuttuja. :)

Keskiviikko meni siivoillessa ja joogatessa. Mammajoogan pitäjä jää ensi viikon jälkeen äitiyslomalle, joten toivottelin hänelle lähtiessäni ihanaa loppuodotusta, sillä itse en ensi viikolla pääse tunnille. Odotan kyllä mielenkiinnolla, että minkälaisen tunnin uusi ohjaaja vetää!

Loppuviikko kului yhtä vaudikkaasti, mutta varsin mukavissa merkeissä. Torstaina käytiin 4D-ultrassa, jossa pikkuinen tutkittiin tarkasti ja me saatiin tarkka selostus tutkimuksen ohella. Jäi niin hyvä fiilis, kun vertaa meidän aikaisempaan kokemukseen kaupungin äitiysultrasta, jossa ultraajaksi valikoitui varsinainen yrmy. Nyt mä voin keskittyä nauttimaan loppuraskaudesta täysin siemauksin. :) Tuntuu silti hassulta, että mikäli kaikki menee hyvin, me nähdään pienokainen seuraavan kerran synnytyssalissa!

Perjantaina mulla oli töiden jälkeen kampaaja, josta lähdettiin ajelemaan suoraan maalle. Viikonloppuna nimittäin vietettiin venetsialaisia! Kokoonnuttiin eilen sukulaisten mökille jossa syötiin, juteltiin, naurettiin ja nautittiin pimenevästä syysillasta. Oli kyllä mukavaa! Pimeissä syysilloissa on se oma taikansa, kun saa vetää kaulukset pystyyn ja vaan olla. :)

Valoa laiturin päässä..

Pimenevässä illassa. :)

Nyt mulla on aamiaisämpylätaikina nousemassa. Iltapäivällä käyn jumpalla ja vslmistelen alkavaa viikkoa.
Rentouttavaa sunnuntaita kaikille! Ladataan akkuja vielä tämä päivä, niin jaksetaan taas uusi työviikko. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti