tiistai 19. elokuuta 2014

Pientä pintaremonttia

Perjantaina mä päätin lähteä tosiaan polkupyörällä kummitytön isosiskon synttäreille. Vaikka päivä oli sateinen, niin säästyin märiltä vaatteilta molempiin suuntiin. Oli niin kiva pyöräillä pitkästä aikaa vähän pidempää matkaa, ja kilometrejä kertyikin työmatkoineen 30. Ihan hyvin tällä pallomahalla. :)

Lauantaiaamuna aloitettiin keittiön pieni projekti. Aikaisemmin oltiin jo ostettu valmiiksi vetolaatikot meidän isoon keittiön kaappiin, joten nyt ne oli tarkoitus asentaa. Ensimmäinen saatiin paikoilleen ja huomattiin, että eihän koko laatikko mahdu tulemaan kaapista ulos! Kaapissa oli väärät saranat... Mutta palautusmahdollisuudesta huolimatta päätettiin pitää laatikot, ja salireissulla poikkesimme keittiökaupasta hakeen uudet saranat. Homma siirtyi siis sunnuntaille, sillä Antilla oli poikien kanssa futistreffit iltapäivällä kaupungilla, kun Valioliiga alkoi.

Keittiökauppareissun jälkeen haettiin postista äitiyspakkaus! Ja sen jälkeen ajeltiin Pirkkalaan. Sieltä me haettiin eräältä munamieheltä 30 kananmunaa. :D Tämä mies myy oman tilansa kananmunia. Tila sijaitsee Somerolla, mutta kysynnän vuoksi tekee tällaista munataksikeikkaa tänne Pirkanmaallekin. :) Ja voi että ovatkin sitten ihan toista luokkaa kuin kaupasta ostetut!!

Parhaita kananmunia!


Kotona ruuan jälkeen tehtiin nopea katsaus äitiyspakkaukseen, eikä kumpikaan malttanut pitää näppejään erossa pienistä vaatteista. :) Kun Antti lähti poikien tapaamiseen, niin mä suuntasin kulkuni Stockalle. Ja kappas vain, siellä sattui olemaan lastenvaatteet -20%! :) Kiitos äitiyspakkauksen, se ostelu alkoi nyt näköjään! Mä en kerta kaikkiaan voinut jättää tätä Benettonin asua sinne....

Baby Benetton <3

Voi hyvänen aika nuo vaatteet on suloisia! Odotan innolla, että kunnon talvimallisto tulee kauppoihin, niin ostan lisää. :) Ja oikeesti tarvis saada nyt aikaseksi käydä vaunutarjontaakin katsomassa...
Noh, ilta meni omalta osaltani kaikessa rauhassa kotosalla.

Sunnuntaiaamuna alkoi projekti. Se että kaapin sisältö oli tyhjennetty pitkin keittiön pöytiä, ahdisti meitä molempia. Homma piti saada äkkiä tehtyä. Alku sujuikin ihan hyvin, kunnes huomasimme, että laatikoiden etuseinät oli vääränlaisia. Mä olin siis Ikeassa vaihtamassa niitä heti kun kyseinen pulju avasi ovensa. Samalla ostin keittiön kaapistoihin uudet vetimet, ja näin päästiin eroon niistä vanhoista kammotuksista. :)

Laatikot viimein paikoillaan.

Ennen vedinten vaihtoa...

Ja jälkeen vedinten vaihdon. :)

Vielä kun saisi aikaiseksi vaihtaa keittiön tasot ja altaan, niin olisin tyytyväinen. :)
Kutsutaanko tätä nyt sitten pesänrakennusvietiksi? ;)

Maanantaina käytiin salilla töiden jälkeen ja ilta kökötettiin sohvalla.. Ainut, että viime yönä taisin herätä noin seitsemän kertaa, kun pohkeet kramppasi. Tämä on ollut viimeaikainen ilmiö urheilua seuranneena yönä. Täytynee koitaa magnesiumia, inhottava vaiva.

Raskausajan "vaivat" ovat ilmeisesti saavuttaneet mut nyt. Tai, eipä niinkään.. Sillä aina mulla on ollut matala verenpaine, mutta nyt sen aiheuttama lieveilmiö on esiintynyt useammin. Nimittäin huimaus. Se on kurjaa, mutta parempi matala kuin korkea verenpaine.. Tänään on nimittäin pää ollut kuin haminan kaupunki.. Eipä se silti estänyt nauttimasta iltapäivän ystäväseurasta kaupungilla... :)

Ystävät on elämän suola. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti