torstai 14. elokuuta 2014

Mammajoogaa kanssasisarten kanssa

Heissan!
Täällä Tampereella, Mansessa nääs, laitettiin bussiliikenteen linjat uusiksi tässä kesällä. Uudistuksen myötä bussien numerot ja reitit meni vaihtoon. Noh, tiistaiaamuna tuli vettä taivaalta, joten päätin polkupyörän sijaan hypätä bussin kyytiin, sillä tällä hetkellä tuo päälle mahtuva sadevarustus on hyvin rajallinen alaosien suhteen....
Pääsin ajoissa pysäkille, mutta bussia ei vain kuulunut. Kun se viimein saapui ja pääsin kyytiin, niin hetken siinä matkaa taitettuani tajusin olevani väärässä bussissa! Siis näin voi näköjään käydä vuosien Tampereella asumisenkin jälkeen ja paikallisliikennettä käyttäen. :D Noh, hämeenkadulla sitten hyppäsin pois ja talsin töihin. Mietin vaan siinä, että olisin polkupyörällä ollut paljon aikasemmin sorvin ääressä yhtä kastuneena....

Illalla menin Elixiaan poweriin ja treffasin sattumalta Heidin! Me erotuttiin vaatevalinnoilla taatusti, kun molemmilla oli sähkönsiniset trikoot ja musta toppi! :D Todelliset tekstiilikaksoset.
Nyt otin jälleen selkä- ja kyykkybiiseissä kilon kiekot vähemmäksi, ja oli selän kannalta parempi. Siltikin tuntui että alaselkä anoi armoa... Ja kohta tarvii levytanko vaihtaa muutenkin kahvakuuliin selkäbiisissä, koska kulmasoudussa alkaa liikerata olemaan sen verran pieni.

Keskiviikkona kiiruhdin töistä kotiin, kun mun Saksassa asuva ystävä tuli 8 kuukauden ikäisen hurmuripoikansa kanssa meille kylään. Oli NIIN ihanaa nähdä, vaihtaa kuulumisia ja höpistä vauvajuttuja. :) Illalla suuntasin kulkuni vielä keskustaan, sillä rohkaisin mieleni ja menin äitiysjoogaan! Paikkana toimi Om Yoga, joka oli oikein viihtyisä ja rauhallisen tunnelman omaava paikka. Ostin heti kymmenen kerran kortin sekä joogamaton. Oli jotenkin huvittavaakin mennä pieneen tilaan, jossa kaikilla oli ohjaajasta lähtien vatsat pystyssä. ;)

Tunnin aikana meillä oli paljon hengitysharjoituksia, venyttelyitä, jonkin verran lihaskestävyyttä ja harjoitettiin myös lantionpohjan lihaksia. Ohjaaja kertoi tarkkaan hengitysharjoitustenkin aikana, että miksi mitäkin tekemäämme harjoitusta on tärkeää harjoittaa, ja mitä siitä hyödymme. Omaa kehoa kuunneltiin ja tahti oli rauhallinen. Luulen, että vauva tykkäsi myös kovasti, sillä se koko tunnin harjoituksen aikana liikkui todella aktiivisesti ja antoi monoa. :) Aion kyllä viikottain käydä.

Siinä se on. Kymppikerran kortti. :)


Tänään kävin pienelle synttärisankarille Stockmannilta ostamassa lahjan, kun huomenna menen onnittelemaan. Kummityttömme isosisko täyttää neljä vuotta, ja mä menen taas yksin edustamaan meidän taloutta. Antti on koko viikon tehnyt ympäripyöreätä työpäivää, joten se ei pääse tulemaan. Viime vuonna oli sama juttu, joten se sai tyytyä take away -kakkuun, että pääsi edes vähän synttäritunnelmaan. :)

Mun piti illalla treffata tyttöjä kaupungilla, mutta tapaaminen siirtyi ensi viikkoon. Olin keskustasta kotiin päästyäni sen verran väsynyt, etten jaksanut edes jumpalle mennä. Kävin vaan Citymarketista hakemassa kaurahiutaleita ja hedelmiä, ennen kuin kaaduin sohvalle. Nyt voikin raahautua hiljalleen jo nukkumaan... :)

Mukavaa loppuviikkoa ystävät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti