sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Viikonlopun puuhat pikapäivityksenä

Huh mikä viikonloppu (ettei ole edes kuvaa ehtinyt ottaa tänne)! Mutta onneksi sai myös rentoutua. :) Tässä pikapäivitystä...

Perjantaina Antti haki mut töistä, ja me lähdettiin kiertelemään autokauppoja. Nykyinen sotaratsu kaipaa päivitystä ennen vauvan tuloa. Me kierreltiin ja kierreltiin, kriteereinä lähinnä tilava farmari. Jösses se oli tylsää! Kumpaakaan ei hirveästi kyseinen touhu kiinnostaa, vaan se on meille lähinnä sellainen välttämätön paha. Noh, kiertely ei tuottanut tulosta, kun ei mitään järin mielenkiintoista löytynyt.

Illalla ajeltiin vielä Antin mummun ja papan kautta mun vanhempien luokse. Siellä me oltiin koko viikonloppu muuten, mutta lauantaina täytyi ajella käymään Tampereella. Nimittäin uusi munakuorma noudettiin noutopisteeltä, ja taas on kaappi täynnä onnellisten kanojen munia. :)
Samalla Tampereen reissulla käytiin jo tulevaa viikkoa varten ruokakaupassa ja kotona temuttiin varastoa läpi. Sieltä auton kyytiin roudattiin monta muovilaatikkoa tavaraa jatkosäilytykseen. Maalla on hivenen paremmat säilytystilat kuin meillä kaupungissa... Edelleen varastokoppi on turkasen täynnä, lähinnä kyllä kausitavaraa. Mutta pian sieltä saa tuoda myös vaunut käyttöön. <3

Jatkettiin muuten lauantaina autoteemaa sen verran, että käytiin yksi farkku koeajamassa. Sen verran se tuotti tulosta, että potentiaalinen ehdokas löytyi.

Vaikka lauantai meni touhutessa, niin viikonlopun rentoutuminen sai kruununsa, kun päästiin kunnon pihasaunaan. Ihan parhautta!

Tänään taas on ollut tehokas päivä sadekelistä huolimatta, sillä autossa on talvikiekot alla ja kotona on tehty kausivaatevaihdos siivouksella höystettynä!

Nyt nukkumaan ja reippaana alkavaan (viimeiseen täyteen) työviikkoon! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti