keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Joko ne yövalvomiset alkoi?

Maanantai oli oikein kunnon koomapäivä, kun en edellisenä yönä saanut kunnolla nukuttua. Nukuin ehkä liikaa viikonloppuna? Nyt en sentään tehnyt sitä virhettä (vaikka lähellä olikin), että olisin väkisin lähtenyt salille. Niinpä tyydyin päiväuniin työpäivän jälkeen ja aloin sen jälkeen kokkailemaan kanakastiketta ja keittelemään perunoita. Kävin mä sen verran ulkona, että poikkesin kaverilta naapurista ostamassa Pentikin Vanilja -sarjan tarjoiluvadin. Se oli halukas myymään ja mä innokas ostamaan. Näin meidän astiasto täydentyi vielä silläkin. :)

Vielä olen alkuviikon tullut pyörällä töihin mutta loppuviikon sääennusteet näyttävät siltä, että on parempi siirtyä paikallisliikenteen kannattajaksi, ettei tarvitse fillarilla sivuluisua mennä. Ehkä. Toisaalta kadut ovat olleet kuivia.. Totesin sen tänäkin aamuna kun Aamulehteä hakiessani analysoin fillarikelin.

Tiistaina oli lounastreffit kaverin kanssa ja illalla kävin jumpalla powerissa. Tarkkaan kuulostelen miltä jumppaaminen kropassa tuntuu, mutta toistaiseksi vain hyvältä. Mutta tarkkailu jatkukoon, siirryn sitten salin puolelle puntteja heiluttelemaan rauhallisemmin, jos siltä alkaa tuntua. Tiistaina starttasi muuten joulukausi omalta osaltani. Ei huolta, en mä mitään jouluvaloja ole mihinkään ripustanut, mutta joululaulut pärähti Spotifysta soimaan heti aamusta! <3 Ai mikä fiilis! Nyt mä vaan odotan, että jään äitiyslomalle, laitan Michael Bubleen joululevyn soimaan ja pesen sekä silitän sen tahdissa vauvanvaatteita. :) Kotihengettären vikaa? Noh, ainakin toistaiseksi...

Niin, no jippii ja tervetuloa näköjään todella ne unettomat yöt. Joka toinen yö menee hyvin ja joka toinen yö valvoessa. Viime yönä oli taas liskojen yö, kun heräsin jokaiseen supistukseen ja jokaiseen potkuun. Ja jonkun minimeen kantapäätä sai painaa välillä kylkiluiden välistä pois. Noh, ei enää montaa työaamua, jolloin nuo yövalvomiset ei niinkään haittaa.

Iltapäivällä kävin neuvolassa mittauksilla ja kuuntelemassa maha-asukin sydänääniä. Seuraavaksi onkin sitten lääkärineuvola, jossa tehdään synnytystapa-arviointia. Vähiin käy ennen kuin loppuu tämä raskausaika. :) Nyt illalla tulin vielä omalta osaltani toiseksi viimeisestä mammajoogasta. Tulin itseasiassa pääpostin kautta, kun hain pari sinne tullutta pakettia. Toisessa paketissa oli Briteistä tilatut imetysliivit, hah! Ja toisessa paketissa Saksasta tullut talvipipo pikkuiselle. :) Kun on riittävän nirso kuten minä, niin joutuu ulkomaita myöden tilailemaan jotain spesiaaleja juttuja, kun ei mieleisiä Suomesta muka löydä.

Niin pieni, niin suloinen ja niin unisex -malli. ;)


Tämän aamun työmatkalle joudin muuten laittamaan pitkikset tuulihousujen alle ja pakkaamaan farkut reppuun mukaan. Käsissä oli kunnon nahkarukkaset ja pipo syvällä päässä. Kelit viilenee ja talvi lähestyy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti