sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Viikonloppu Helsingissä

Niinhän se kauan odotettu viikonloppu sieltä tuli, ja lähdettiin perjantaina ystäväperheen kanssa Helsinkiin. Hotelli varattiin jo elokuussa, joten tähän oli hartaudella valmistauduttu. ;)

Me matkustettiin Antin kanssa Onnibussilla, ja hinta oli sellainen, ettei todella kannattanut omalla lähtee ajelemaan. Sitä paitsi päätepysäkki oli ihan keskustassa! Meiltä kahdelta matkat molempiin suuntiin maksoi yhteensä 17€.

Koska perjantai oli kuitenkin ihan normaali työpäivä, niin Helsinkiin saavuttiin vasta illalla. Hotellimme oli Aleksanteri, joka sijaitsi punavuoressa. Oikein kiva hotelli loistavalla aamupalalla höystettynä. ;)



Perjantai tosiaan meni sen verran myöhäiseksi, että me käytiin vaan Antin kanssa italiaisessa ravintolassa syömässä ja tehtiin pieni kävelylenkki. Bulevardia kävellessä mun oli pakko ikuistaa se, mitä todella syksyssä rakastan!

Ihana syksy Bulevardilla!

Märkä kiiltävä asfaltti, pimeys ja pudonneet lehdet. Siinä on jotain taianomaista ja kaunista! Syksy on ihanaa aikaa muutenkin. :)

Mutta lauantaiohjelma sitten aloitettiinkin heti aamusta! Ja se alkoikin varsin jännittävästi. ;) Meidän kanssa aamupalalla oli nimittäin Robin, ja koska seurueessamme oli Antin lisäksi yksi tosifani, niin saatiin nimmari ja yhteiskuva. :) Seurueemme tosifani oli 4-vuotias, jota taisi yhteiskuvassa hivenen jännittää. Mutta ihanaa että kameralla on ikuistettu hetki, jossa sillä on Robinin kanssa poski poskea vasten. <3 Iso kiitos Robinille, teit kyllä kaikkiin loistavan vaikutuksen, josta jäi ihanat muistot varmasti myös nuorelle fanille!

Mun ostoslistahan oli jäätävän pitkä, sisältäen lähinnä ostoksia tulevaa varten. :) Kummitytön äidin kanssa kierreltiinkin huolellisesti lastenvaateliikkeet. J:stä oli ääretön apu siinä viidakossa, sillä meidän ajatusmaailma kohtaa täysin tämän aiheen ympärillä. Niimpä me panostetaan molemmat ennemmin laatuun kuin määrään.

Yksi pienehkö stressinaihe oli hoitolaukku, jota olin kovasti etsiskellyt ennalta netistä. Sitä en halunnut tiöata mistään kuitenkaan näkemättä! Kriteereinä oli toki toimivuus, mutta myös ulkonäkö ehdottomasti. Hoitolaukun ei mielestäni tarvitse näyttää hoitolaukulta, sillä tulen siinä roudaamaan myös omia tavaroitani. Ja kun ulkonäkö sekä laatu kohtaa, sen käyttöikä pitenee myös hoitolaukkuajan ulkopuolelle, kun sitä voi käyttää käsilaukkuna.

Yllätyin kuinka helpolla löydettiin nämä kriteerit täyttävä laukku! Se löytyi Kampin Bebesistä, josta samalla tarttui mukaan merinovillainen unipussi vauvalle.

Vielä kaupassa, mutta nyt jo kotiutettu.
Joo, no maksoihan tuo mansikoita, mutta niin kuin sanoin, se on meidän kohdalla vuosien investointi. Nahkaa, sopivan kokoinen, erittäin toimiva, ja mielestäni ulkonäkökin on oikein passeli. ;)

Shoppailut jatkui Polarn O. Pyret:llä, josta vauvalle ostin niin monen kehuman windfleece -haalarin, siihen sopivat tumput sekä koon 56 setin (body+housut). Name It:ltä ostin yhden potkupuvun, bodyn (koko 50) housut (koko 50), kuolalappuja, harsoja, sukkia, puuvillaisen neulehaalarin ja merinovillaisen pienen kypärämyssyn. No joo, en tiedä onko meidän vauva kuolaava sorttia, mutta ehkä ostin ne kuolalaput lähinnä asusteiksi. ;)

Koon 50 bodeja ja housuja (sekä pienen pieniä sukkia) ostin myös Kappahlin Newbie -mallistosta ja Lindexiltä.

Nyt on vaatepuoli kunnossa vauvaa varten, jee! Enää tarvitsee hakea sänky, sitteri, turvakaukalo ja adapteri. Ja toki hoitojuttuja alustasta ja vaipoista lähtien. Mutta ne on hakemista vaille vaan, sillä tiedetään mitä ostetaan. Loppusumma oli aika huikea, mutta sen siitä saa kun ei osta hiljalleen vaan kerralla kaiken. ;) Jokaiseen ostokseen olen erittäin tyytyväinen! Kaikki on ostettu harkinnan kautta ja tulee tarpeeseen. Nyt on hyvä mieli.

Illalla käytiin porukalla syömässä ennen kuin suunnattiin hotellille. Ukot lähti Suomen peliä katsoon stadikalle ja mä jäin J:n ja tyttöjen kanssa hotellille. Tyttöjen mennessä nukkumaan mun seurana oli sisustuslehti ja suklaa, sekä taustalla pyörivä Suomen peli. :)

Mun lauantai-illan viihdykettä. :)
Sunnuntaina meidän bussi lähti yhdeltä, joten ehdin hyvin pyörähtää myös Stockmannilla hulluilla päivillä. :) Meno siellä oli kammottava, mutta siitä huolimatta löysin itselleni (!!!) trikoopaidan ja puuvillaisen polven alle yltävän neulemekon.
Meillä oli auto Kalevan Prismalla odottamassa (Onnibussin päättäri), joten päästiin siitä suoraan ruokakauppaan. Ennen sitä kuitenkin kierrettiin vielä XXL, jonka suuruus ja laajuus tuli todettua.

Loistava viikonloppu takana! Ihana seurue ja huippuhyvät ostokset tehtynä. Näillä alkavaan viikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti