torstai 9. lokakuuta 2014

Hullut päivät ja vielä hullumpi XXL.

Joopa. Keskiviikkona alkoi Stockmannilla hullut päivät. Kuvasto on toki selailtu ja korvamerkitty. Keskiviikkona me Heidin kanssa sinne rynnättiin (mun synttäreiden kunniaks) töiden jälkeen. Tai, kunhan käytiin haistelemassa hullua tunnelmaa, kun siitä jo tapakin on tullut. :) muutamia juttuja kävin livenä katsomassa mitä Antille oltiin kuvastosta bongailtu, mutta sinne jäivät. Oli vähän pettymyksiä. Mutta vauvalle mä ostin villahaalarin ja paketin harsoja! Oli sen verran edullinen villahaalari, etten sitten epäröinyt ostoa.

Kokoa 62 :)

Mutta samana päivänä avattiin Kalevaan uusi ja muhkea, Hakametsän jäähallin kokoiseksikin mainostettu urheilukauppa XXL Sports and outdoor. Huikeita avajaistarjouksia siellä näytti olevankin, mutta en mä sinne menisi jonottamaan aamulla, saatika yöpyisi ovien edessä!
Kyllä oli se seutu totaalisen tukossa, kun illalla olin menossa bussilla takaisin keskustaan mammajoogailemaan. Bussi odotti 10 minuuttia niissä valoissa. Jäätävä tungos!

Sain muuten Antilta synttärilahjaksi toivomani Selänne -kirjan ja bonuksena kirjan välissä oli lahjakortti kauneushoitolaan. Aionkin kyllä mammalomalla sinne suunnata rentoutumaan. :)

Tänään me lähdetään Helsinkiin viikonlopuksi kaveriperheen kanssa. Ostoslista on pitkä kuin nälkävuosi sille reissulle, saas nähdä mitä löytyy. ;) Täytyykin tehdä kuvaraporttia reissun jälkeen!

Loppuun on pakko laittaa kuva kummitytön tekemästä synttärikortista, jonka sain keskiviikkona postissa. <3

Voiko ihanampaa synttärikorttia saada. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti