torstai 1. toukokuuta 2014

Vappuhulinaa

Niin, kerran sekin on vaan vuodessa. Nimittäin vappu. En ole mikään vappufriikki ja mun mielestä se on hivenen turhakin juhla, mutta arkivapaa on aina tervetullut. :)

Keskiviikkona, eli vappuaattona, mulla oli jännät paikat töiden jälkeen. Tarkoituksena oli tehdä kasa munkkeja! Jotenkin toi munkinpaisto on vähän pelottavaa puuhaa ja varovainen siinä on oltavakin. Paistoin munkit kookosrasvasssa lähinnä siksi, että se kovettuu klöntiksi, joka on helppo heittää biojätteeseen sitten. Mutta aika jäätävän hintaista se on! Paketti maksoi noin neljä euroa, ja niitä tarvittiin kaksi. Taidan ensi vuonna paistella munkit sittenkin rypsiöljyssä.

Vappumunkit

Mutta kuten kuvasta näkyy, niin hyvin onnistui eikä kämppä palanut!
Illalla tuli kaveripariskunta kahville ja yhdentoista aikaan oltiinkin jo nukkumassa. Että ihan niin railakas vappu oli meillä! ;)

Tänään Antti pörhälsi pihan kimppuun ja mä viiletin lenkille. Kuinka noloo muuten on saavuttaa lenkillä kävellen juoksija?! Mua kyllä vähän hävetti, joten hiljensin tahtia. Hah.

Iltapäivällä mentiin toisen kaveripariskunnan luo vappumunkeille. Että kyllä tänä vappuna on munkkeja syöty!! Niin, että tulee jo korvista ulos. ;)

Huomenna olis meillä molemmilla normaali työpäivä, mutta sitten pääseekin viikonlopun viettoon. Toivotaan kivoja kelejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti