maanantai 5. toukokuuta 2014

Koiranhoitoa

Viikonloppu kului siivillä, kuten aina. Perjantaina, siis välipäivänä vapun jälkeen ja ennen viikonlopun viettoon siirtymistä, jouduin töihin. Siis joutumiselta se tuntui, kun niin moni piti lorvipäivän. Puoleen päivään mennessä sain must -jutun tehtyä, joten iltapäivä tuntui matelevan toimistolla. Illan kuitenkin kruuunasi ystävän vierailu poikansa kanssa. Lainasin takkia, joten se olikin hyvä syy tehdä tikusta asiaa ja sopia kahvitteluhetki arjen pyörteessä. Illalla vielä vieraiden lähdettyä menin lenkille, kun sääkin oli aurinkoinen. Lenkin varrella nökötti viisi pelotonta pupua.

Pupujen perjantaihengailut


Lauantaiaamuna me lähdettiin maalle ajelemaan, mutta matkalta napattiin kaverin koira mukaan. Se tuli meille viikonloppuhoitoon omistajilla ollessa muuta menoa. Suloinen Cairni, joka on meillä aina säännöllisin väliajoin hoidossa. Antilla oli koko päivän kestävä salibandyturnaus, joten itse suuntasin vanhempien luo syömään ja hengaan. Koiran jätin sinne siksi aikaa, kun kävin siskon luona synttärikahvilla. Illalla ajeltiin takaisin Tampereelle ja mä lähdin taas väsymättömän koiran kanssa lenkille. :D

Lenkkikaveri

Lauantai-ilta hurahti siinä.

Sunnuntaiaamuna suuntasin taas koirakaverin kanssa tunnin lenkille ennen aamupalaa. Nälkäkuolemaa tehdessä palasin kiireesti kotiin toivoen, että joku olis tehnyt aamupalaa sillä aikaa... Mutta turha toivo. Makkarin ovi oli edelleen kiinni ja tasainen kuorsaus kuului. Joo, otti vähän päähän. Ei tommoset "aamuaerobiset" kyllä sovi mulle ollenkaan. Ajatella, että toiset harrastaa niitä vapaaehtoisesti...

Noh, aamupalan ja pienen huilin jälkeen lähdettiin salille. Me tehtiin Heidin kanssa semmonen patterireeni, jossa mentiin aikalailla koko kroppa läpi. Oli huippukivaa! Ainut, että jouduin maastavetojen sarjat jätetään väliin, kun takareisi kramppasi väkisin. Illan olinkin ihan kuollut, joten koiran lähdettyä takaisin kotiinsa, otin kolmen vartin päikkärit. Sitten siivottiin koko kämppä. Tai työnjako meni niin, että Antti siivosi ja mä kokkasin kahta eri ruokaa. Alkuviikon ruuat valmiina!
Tehokas ja kiva, mutta jokseenkin väsyttävä viikonloppu takana. ;)

Tänään käytiin reilun tunnin mittaisella iltalenkillä, kun kuntosali ei tullut kysymykseenkään jäätävän kokovartalojumin vuoksi. Ja mikäs ulkona oli lenkkeillessä, kun oli niin upea auringonpaiste. Aamuisessa lumihärmästä ei ollut enää tietoakaan!

Mukavaa alkanutta (arkipyhätöntä) viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti