lauantai 24. toukokuuta 2014

Kesätukka ja juhlahumua

Kävelin perjantaiaamuna töihin, kun Antti haki mut sitten iltapäivällä kampaajalta. Oli ihan mieletön ilma jo silloin kuuden jälkeen, kun laitoin lenkkarit jalkaan.

Työmatkamaisemia

Kuten kuvasta näkyy, niin mulla ei ole ollenkaan pöllömmät työmatkamaisemat, vaikka työpaikka sijaitseekin keskustassa.

Puolen päivän aikaan meillä oli ystäväni J:n kanssa lounastreffit Amarillossa ja töistäkin lähdin jo kolmen aikaan. Meillä oli illalla Antin työpaikan juhlat, joten lähdin ennen kampaajaa metsästään jakkua mekon päälle. Löysinkin tosi kivan Selectediltä, ja sille tulee kyllä käyttöä jatkossakin. Hain myös Sokokselta sukkikset, ja joka kerta järkytyn siitä sukkahousujen valikoimasta ja hinnasta. Loputon suo! Ja yhdet sukkikset maksoi 15€. Huonolla tuurilla niissä on reikä kahdessa minuutissa.. Huh huh!

Kampaajalla oli ihan yhtä ihanaa ja rentouttavaa kuin aina ennenkin. Hiukset lyheni reilusti ja kaupan päälle sain kivan letin iltaa varten.. Lisäksi juttu jos toinenkin vaihtoi omistajaa! ;)

Kesätukka ja totinen ilme ;)

Juhlavaatteet laitettiin kiireellä niskaan ja suunnattiin kohti Tamperetaloa. Oli ihan mukavat pirskeet ja tarjoilu oli oikein herkullista! Vatsat killillään me puolen yön aikaan lähdettiin kotiin.

Oma paikka

Jälkkäriä...

Tänään aamulla lähdettiin maalle ajelemaan. Siskon pojat oli vanhempien luona hoidossa, joten niiden kanssa tuli touhuttua. 

Mökillä kävimme saunomassa ja syömässä, mutta yöksi tultiin kuitenkin takaisin kotiin. Siis kotiinkotiin, ei Tampereelle. Tähän syynä oli mestareiden liigan finaali, josta mä en jaksanut katsoa kuin avajaiset, sen verran väsyttää. Mökillä oli niin hienoa olla, kun ilma oli mitä mahtavin ja vielä ei ötökätkään paljon liiku.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin....

Mökkimaisemia <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti