sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Hengissä

No niin. Elävien kirjoissa ja rauhallinen sunnuntai-ilta mahdollistavat bloggerissa käynnin.

Kaikkihan alkoi toissa perjantaina, kun oltiin kaverin tupareissa Ratinassa. Ihan mieletön kämppä! Seitsemäs kerros, seinän kokoinen ikkuna lattiaan saakka ja näköalaa Pyhäjärvi. Huikea. Kyllä siellä kelpaa asustella! Joten onnea uuteen kotiin A! <3

Tuparit oli mukavan välittömät ja rennot, höystettynä mahtavalla ruualla! Siinä meni ilta kivasti. Mutta sitten kun käveltiin autolle sieltä puoli yhdentoista aikaan, sanoin Antille että nyt on vähän outo olo mahassa. Vähä polttelee, mutta en tiedä mahassa vai selässä... Puoli kahdentoista aikaan oltiin nukkumassa, niin puoli kaksi mä heräsin järkyttävään mahakipuun ja siinähän se yö sitten meni sohvan ja vessan väliä juostessa. Aamulla oli ihan ok olo, mutta iltaa kohden taas paheni. Tätä jatkui niin kauan, että tiistaina kävin työterveydessä ja lepäilin vielä keskiviikon. Loppujen lopuksi mahataudin väistyttyä mun mahassa/suolistossa oli joku pöpö, joka ärsytti mun mahaa. Vieläkään en gluteenia uskalla syödä, sillä se korvennus mahassa on kamalaa!

Keskiviikon ja torstain välinen yö meni vielä kokolailla valvoessa, mutta torstaiaamuna lähdin kumminkin työreissulle Mikkeliin, jossa meni myös perjantai. 

Siinä mun viime viikko, ei niin kovin mukava! Tulipahan oltua elämäni ensimmäistä kertaa saikulla, joten vähällä mä kyllä oon onneks päässyt.

Perjantai-iltana tein täytekakun koristelua vaille valmiiksi kaverin pojan ristiäisiin ja toinen kaveri kävi samana iltana meillä. Oli ihanaa nähdä taas pitkästä aikaa! <3

Lauantaiaamuna koristelin kakun valmiiksi ja vietiin se juhlapaikalle. Sitten käytiin Grillssonissa syömässä. Sitä on niin paljon kehuttu, joten pitihän se testata. Mä otin kanaa ja Antti otti pihvin. Oli kyllä hyvää!

Grillssonin annos

Tultiin kotiin ottaan päikkärit ja illaksi lähdettiin Ratinaan katsoon speedwaytä kymmenentuhannen muun ihmisen kanssa!
Speedwaytä Ratinassa
Oli ihan mielenkiintoista seurattavaa, koska siinä koko ajan tapahtui. Mutta se inhottava hiekkapöly
ei oikein sytyttänyt, toki suoralla ei olisi niin paljon pölynnyt..

Tänään käytiin anopilla syömässä ja haettiin kesäkukat ulos. Jee!
Heidi tuli istuun takapihalle ja grillailemaan meidän kanssa. Ihana, ihana kesä!!!

Kesäkukkia sinkkiastiassa



Hopeaputous, joka toivottavasti vielä kasvaa..

Orvokit ja sormi

Yrittejäkin piti ostaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti