keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Posteljoonin tuomaa...

Viikko kulunut aika leppoisasti liikunnan ja ystävien parissa.

Maanantaina kävin salilla, mutta muuten päivä ja ilta kului rauhallisesti kotona. Nyt olen taas muutaman yön nukkunut aika huonosti, joten aamut venyy aikalailla ja kropan käynnistyminen uuteen päivään ottaa aikaa. Niimpä eilen kävin tahtojen taistelun lenkin suhteen. Ensin mietin onko kyse oikeasti väsymyksestä vaiko vain lorvikatarista. Tulin siihen tulokseen että laiskotus se oli, joka puski päätään. :) Niinpä mä itsepäisenä potkin itseäni persuksille ja lähdin kunnon reippaalle lenkille (sportstrackerin mukaan 7,3km/h!). Ja kuten varmaan jokainen tietää, niin sitä päätöstä ei tarvinnut jälkikäteen katua. :) Illalla treffasin pari ystävää kaupungilla teekupin äärellä, joten oli ihana päivä!

Tänään posti toi tullessaan jokavuotisen odotuksen. Nimittäin Suuri Joulukirja! Sormet syyhyää päästä kunnolla sen kimppuun, josko huomenna olisi rauhallinen hetki siihen syventyä. :)

Postin tuomaa <3

Käytiin iltapäivällä salilla ja illalla paketoin jo ostetut joululahjat valmiiksi. Salilla tuo tekeminen vaatii hivenen soveltamista tämän masun kanssa, mutta alataljankin voi tehdä kahvalla vuoropuolin. ;) Nyt tosin alan saamaan kovasti huomiota siellä, ja ihmiset tulevat kyselemään laskettua aikaa. Mutta hyvin positiivisesti ovat onneksi suhtautuneet raskausajan liikuntaan, kuten kuuluukin! Mutta valitettavasti olen kuullut myös toisenlaisia kokemuksia...

Huomenna siivotaan, ja pikkupakkastakin se lupasi sopivasti mattojen tuuletukselle. :)
Nenät kohti loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti