tiistai 4. marraskuuta 2014

Mammaloman kiireitä

Tämän siitä saa kun päättää hoitaa asioita sitten äitiyslomalla, kun on aikaa. Mikä on lopputulos? Mä säntäilen ja sähläilen aamusta iltaan. :D Mutta saapahan keskittyä tähän pesänrakennukseen täysillä.

Viikonloppuna hioin ja maalasin viimein sen lipaston maalla. Kuvamateriaalia siitä ei vielä ole, mutta otan isänpäivänä, kun ruuvaan uudet vetimetkin paikoilleen. :) Luulen, että siitä tulee oikein passeli!

Sunnuntai oli melkoinen sadepäivä, joten me suunnattiin Ideaparkkiin ja Ikeaan. Ikeasta käytiin katsomassa pinnasänkyä, mutta se jäi todella katselemiseen tuottamatta sen kummemmin tulosta. Ei oikein mikään sytyttänyt. Mutta mukaan tarttui uudet verhot, tuunattuun lipastoon vetimet sekä joulun paketointitarvikkeita.
Ideaparkissa hoidettiin sitten joulupukin hommia lähinnä, mutta ostettiin me vauvalle mun kauan kuolaama tikkipeitto yhdestä käsityöliikkeestä, sekä Finlayssonilta lakanat. :) Illalla kävin vielä Heidin kanssa lenkillä ja parantamassa maailmaa. Ei huono!

Tikkipeitto :)

Vauvan lakanat Finlayssonilta

Ja niin on tämä alkuviikkokin hurahtanut niin vauhdikkaasti käyntiin, etten ole ehtunyt edes töihin kaipaamaan! Antti piti eilen vapaapäivän, joten me hyödynnettiin se erittäin tehokkaasti. Mä olin jo puoli kahdeksalta kuntopyörän päällä polkemassa salilla ja Antti kiekkoilemassa. Puoli kympiltä meillä oli Leivon Leipomon kahvilassa aamupalatreffit, josta jatkettiin Babystyleen sekä pariin muuhun kauppaan siinä Kalevassa. Babystylesta me löydettiin sitten viimein sänky! Sellainen tukeva, jonka muotoilu miellytti molempien silmää. Viimein! Hetken ehdin jo luulla että vauva ehtii syntymään ennen kuin sänky löytyy. Ostettiin sieltä myös pari tuttipulloa ja patjan suoja. Gigantista haettiin tietokone ja XXL:stä Antti osti kiekkotarvikkeita ja terotutti luistimensa. Sen verran meni aikaa sillä reissulla, että päätettiin myös lounastaa paikan päällä, ennen kuin autokuormallista tavaraa lähdettiin purkamaan kotiin.

Antti sai koottua sängyn paikoilleen ja täytyy kyllä sanoa, että meidän makuuhuoneesta tuli ihan valtavan kotoisa. Vielä kun saadaan pieni tuhisija sinne pinnikseen. <3

Viime yö meni taas loistavasti. Nukahdin varmaan kymmeneltä, mutta ensimmäisen kerran katsoin kelloa 1:38. Kello 3:30 kävin vessassa, ja siihen ne yöunet sitten jäikin. Ei kerta kaikkiaan nukuttanut! Pyörin viiteen saakka sängyssä, kunnes Antti heräsi töihin. Sitten mä laitoinkin pyykkikoneen laulamaan ja aloin silittämään harsokasaa silitysrauta punaisena. ;) Joten tässähän tämä aamu on mennyt hyvinkin tehokkaasti jälleen! :D Täytyy sanoa, että onneksi en ole enää töissä. Nyt voi ottaa lepiä kun siltä tuntuu, eikä unettomat yöt haittaa niin paljoa!

Pinnis<3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti