tiistai 25. marraskuuta 2014

Kiireinen äitiyslomalainen?

Otsikko kertoo kaiken oleellisen. MUKA kiireinen. En edes ole mitään ihmeempiä tehnyt, niin silti tuntuu, että olen koko ajan menossa johonkin suuntaan. Vointi on edelleen mainio, niin tulee sitten touhuttua kaikenlaista ja järjestettyä menoa.

Lauantaina meillä oli tyttöjen pikkujoulut yhden ystävän luona. Oli ihanaa istua kaikessa rauhassa, vaihtaa kuulumisia ja nauraa välillä vedet silmissä! Onneksi aloitettiin illan vietto jo hyvissä ajoin, niin mäkään en heti sipannut. ;) Tulin kotiin yhdeksän aikaan, mutta tyttöset oli lähteny vielä yöelämään jatkamaan. Sunnuntaina käytiin kaveripariskunnan luona kahvittelemassa ja eilen mulla oli parin kaverin kanssa lounastreffit. Eli kyllä sitä ohjelmaa vaan on!

Viime päivinä ja viikkoina on uutisoitu perhetragedioista Suomessa. Täytyy kyllä sanoa, että kolahtaa aikalailla tällä hetkellä. Ei vaan voi ymmärtää... Kunpa kaikilla olisi yhtä vahva tukiverkosto ympärillä kuin itsellä.

Mulla on ihaan hirvittävä sisustuskuume. Luen kaikenlaisia remonttiblogeja ja ostan sisustuslehtiä. Kun tämä pikkuinen saapuu tälle puolelle masua, niin saan muutakin ajateltavaa. :D Onneksi nykyinen asunto on sen verran pieni, etten voi ostaa tänne mitään. ;) Tulevaisuus näyttää, että missä asustellaan sitten seuraavaksi...

Lukuhetkiä..


Mutta Mansessa kaikki ennallaan ja masu kasvaa! Koitan ehtiä kirjoittelemaan useammin, kun se vielä on mahdollista. Alkuun voi tissitakiainen viedä mahdollisuuden kirjoitteluun, joten katsotaan ja punnitaan tilanne sitten uudelleen.

Kyllähän tuossa mahan päällä jo viikkaisi pyykit...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti