maanantai 2. kesäkuuta 2014

Tavarat kiertoon!

Niin ne neljää vapaapäivää hujahti nopeasti ohitse ja uusi työviikkokin startattiin käyntiin. Nyt vaan juhannusta ja lähestyvää kesälomaa odotellessa. :)

Vapaapäivät meni oikeastaan kovin työntäyteisesti, sillä torstai ja perjantai siivottiin kaikki meidän kaapit läpi ja kerättiin valtava määrä kirpputoritavaraa. Miten ihan oikeesti sitä tavaraa voi kertyä noin paljon huolimatta siitä, että on luonteeltaan kaikkea turhaa vastustava? Ehkä jopa jollakin ajatuksen tasolla minimalisti, olematta sitä kuitenkaan...

American Hustle
Torstai-iltana palkittiin päivän uurastuksesta itsemme syömällä American Dinerissä ja käymässä leffassa. Käytiin katsomassa leffa nimeltä American Hustle. Mä suosittelen lämpimästi! Siinä on tosi hyvät näyttelijät ja juoni oli mun mieleen. Taisipa tosin joku leffan nähnyt kaverini todeta, että meinasi nukahtaa.. Mutta mä kyllä en! ;) Perjantaina kävin hakemassa keskiviikkona huoltoon viemäni fillarini, joka nyt kiiltää puhtauttaan, eikä mikään paikka kitise ja rätise. Vaihteetkin napsahtaa kerrasta kohdilleen ja jarrut toimii. Siihen vaihdettiin etu- ja takarattaat, kun ne oli ihan superkuluneet. Eli kaksi vuotta ne kesti näillä kilometreillä, mutta pyöräilenhän mä toki myös ympäri talven.


Rattaat kiiltää, kyllä huolto kannatti!


Maalaismaisemaa perjantailta...

Perjantai-iltana lähdettiin maalle nauttimaan mahtavasta kesäillasta ja käytiin lenkillä. Lauantaina käytiin sinne kertyneitä tavaroita samalla periaatteella läpi kuin aikaisemmin kotona. Tavarat olivat lähinnä viime muutosta jääneitä, joten jonkin verran meni rehellisesti roskiin, mutta kyllä meidän farmari oli sunnuntaina kotiin lähdettäessä täynnä. Viikon päästä kirppis ja mitä jää myymättä, menee kyllä kierrätykseen. Yhtäkään kippoa, kuppia, vaatetta tai purkkia en takaisin tuo. Kavereille järjestän ennakkopenkojaiset mielelläni tällä viikolla.

Sunnuntai-iltana ei ollut tietoakaan rentouttavista vapaista, kun olin niin uupunut kaikesta siitä tavaroiden läpikäymisestä. Antti lähti futispeliinsä, joten mä pääsin ryhdistäytyä ja lähteä lenkille. Eipä se kyllä pahemmin virkistänyt, joten menin suosiolla ajoissa nukkumaan.

Eilen treffasin naapurissa asuvan kaverini pihan leikkipuistossa. Kuulumiset vaihtui mukavasti samalla kun hänen syksyllä kaksi vuotta täyttävä tyttö keinui. :)

Tästä on mukava jatkaa viikkoa ja kelitkin ovat taas lämpenemään päin kun loppuviikkoa kohti mennään. Ei valittamista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti