sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kesäkiireitä :)

Kiireinen viikko takana, mutta onneksi mukavan rentouttavassa seurassa on saanut viettää viikonlopun, joten jaksaa taas uuteen viikkoon uusilla voimilla. :)

Mistä mun nyt ensimmäisenä tekisi mieli ihan hirveästi hehkuttaa, on alkaneet jalkapallon mm-kisat. Mutta koska tiedän, että tätä blogia lukemasta joukosta niin moni tuumaa tähän että evvk, en jätän aiheen tälle tasolle. ;)

Kirpparilla on mennyt tosi mukavasti tavaraa kaupaksi ja kuinka kävikään, että kyseinen kirpputori tarjosi vielä toiseksi viikoksi pöydän ilmaiseksi 20% provikkaa vastaan. Tämä tuli kuin tilauksesta, sillä yhtäkään tavaraa tai vaatetta en aio tuoda takaisin. Ne lähtee sitten kierrätykseen.. Niinpä tulevakin viikko menee kirpparitouhuissa, mutta ilman "pakko ehtiä järjestelemään pöytää" -stressiä.

Jumpalla oon käynyt ja haaveillut lähestyvästä kesälomasta. Lauantaiaamuna ajoissa heräiltyäni leikin kodinhengetärtä ja leivoin aamupalasämpylöitä.

Aamupalasämpylöitä

Illalla oli kaverin valmistujaiset. Kolmen naisen voimin ostimme Marimekon kaksi kulhoa lahjaksi. Kyseessä oli täysin epämuodolliset kaverikekkerit hyvässä seurassa ja hyvän ruuan äärellä. Ilta vierähti pitkälle ennen kuin maltoin pyöräillä kotiin. Kotona mua olikin vastassa kahden miehen kisastudio. ;)

Lauantai-illan tarjoilut

Sunnuntaina kävin aamusta vielä kirpputorilla järjestelemässä tavaroita. Sitten suunnattiin Antin kanssa Ideaparkiin. Mä en ostanut mitään, mutta Antti löysi kengät. Käytiin syömässä siellä ja samalla ruokakaupassa. Illalla tuli Antin kummit kahville, joten kaivoin jälleen jauhopussin kaapista. Tein kinkkuhyrriä ja mustikkapiirakkaa, sekä kaivoin pakastimen uumenista vielä vappumunkkeja. ;) Saatiin takapihalle istutettavaksi ihana vaaleanpunainen pioni! Vanhempien luona maalla on aina ollut pioneita, ja ne on kyllä tosi kauniita!

Mä koitan tässä taas aktivoitua täällä blogin puolella. :)

Toivottavasti muillakin on ollut rentouttava viikonloppu joko kisoja seuraten tai ilman. ;) Hyvää alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti