tiistai 10. kesäkuuta 2014

Kirpparitouhuja

Viikonloppu meni aurinkoisissa tunnelmissa ulkona touhutessa ja jumppaillessa. Lauantaina raahasin Antin kaupungille makutuomariksi, kun olin jättänyt kahdet farkut varaukseen aikaisemmin viikolla. Kyseessä oli tummat Tigerin farkut, vastaan vaaleat Denhamit. Molemmat oli boyfriend -mallia. Näistä selvästi suuremman kannatuksen sai Denhamit, jotka lähtivät mukaan. Valitettavasti mun rahapussi olis ollut Tigerien kannalla...

Farkkukaupan jälkeen käytiin Sokoksella salaatilla ja myös ruokakaupassa iltaa varten. Kävelykadulla myytiin suomalaisia mansikoita, joita ostettiin rasiallinen vietäväksi kummitytön kotiin, kun käytiin siellä pyörähtämässä kahvilla ja suussa sulavalla raparperipiirakalla.

Illalla tosiaan tuli kaveripariskunta grillailemaan ja istumaan iltaa. Siinähän se lauantai meni oikein vauhdikkaasti seurustellen. Sunnuntai alkoi pihatouhuissa, kun Antti repi rikkaruohoja nurmikosta ja mä pesin meidän ikkunat ulkoa. Nyt ne oli hyvä pestä uudelleen, kun siitepölykausi on ohi. Iltapäivä sitten menikin kirpparitouhuissa, kun vietiin tavarat myyntiin. Eihän sinne kaikki myytävä kerralla mahtunut, mutta aika paljon kumminkin. Täytyy käydä viikolla lisäilemässä. Sitten käytiin Elixiassa Antin kanssa ja mä suuntasin power -tunnille rääkkäämään lihaksiani.

On se kumma kun nuo viikonloput menevät aina yhtä nopeasti. Mutta vajaa kolme viikkoa enää kesälomaan! Ehtii tekemäänkin jotain ja matkustelemaan. Sitä odotellessa!

Kuva pinterestistä..

Eilen kävin tarkistamassa kirppispöydän tilanteen ja ilahduin, kuinka paljon sinne oli tullut tilaa. Järjestelin sen ja soitin anopille, että vie vaan lisää tavaraa myyntiin. Normipäivä powerin jälkeisellä lihaskipeydellä höystettynä...

Tämä päivä meni kotihommissa kokaten ja pyykäten. Jospa tämä tästä rauhottuisi ja pääsis tuunaan pientä pintaremonttia tänne. Tää kaipaa nyt jotain projektia itselleen, kunhan hengissä selviää kirpputorista. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti