sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannusviikon pipokelit

Näin juhannusviikolla sai aamulla pyöräillä töihin pipo päässä, hanskat käsissä ja softshell - takki niskassa. Näillä varusteilla pääsin aamuisin jäätymättä töihin. Toivotaan, että kelit lämpenee lomien lähestyessä!

Työpäivien jälkeen oli oikeastaan jola ilta ohjelmaa. Yhtenä päivänä treffasin kaverin Pyymäen Oma -nimisessä kahvilassa. Vaikka me asutaan samalla suunnalla kaupunkia ja meidän työpaikatkin on aikas lähekkäin, niin silti tulee nähtyä liian harvoin. Joskus tuntuu että sellaisia kavereita näkee useammin, jotka asuvat eri kaupungeissa. Niin tai näin, oli ihanaa nähdä ja jutella!

Viikko kului enemmän ja vähemmän urheilun parissa, kunnes torstaina iltapäivällä suunnistin ruuhkaiselle rautatieasemalle, jossa treffasin äitin Helsingin junasta. Me hypättiin kiskobussiin, jolla puksuteltiin maaseudun rauhaan juhannusta viettämään.

Mun kohdalla juhannus meni kyllä lähinnä leipoessa ja syödessä, sekä liian vähillä unilla. Lauantaina oli iskän 60-vuotis syntymäpäiväkahvittelut, jonne tein voileipäkakkuja, täytekakun ja muffinsseja. Leipominen ja valvominen sai aikaan inhottavan päänsäryn, jonka sain kyllä karistettua viime yön kymmenen tuntisilla yöunilla. ;)
Kaiken kaikkiaan vähäisistä unista huolimatta oli mukava juhannus sukulaisten kanssa, ja kokkokin saatiin monen yritystysten jälkeen palamaan.

Juhannuskokko

Tänään ajelin ruuhkassa takaisin Tampereelle kahtakymppiä. Vaati rautaisia hermoja joita en omista, mutta siitä huolimatta kotona ollaan! Antti jäi maalle kun sillä alkoi jo loma, mutta mun tarvis vielä hetki ahertaa...

Toivottavasti muillakin on ollut mukava keskikesän juhla! Ilokseni luin, että kuolonuhrien lukumäärä jäi tänä vuonna alhaiseksi... Toki yksikin turha kuolema on liikaa!

Mukavaa alkavaa kesäkuun vikaa viikkoa kaikille!

Kinkkukakku

Lohikakku

Kinuskikakku

Muffinssit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti